Dolar 32,5453
Euro 34,9629
Altın 2.424,97
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C

Yakup Başkan Gerçek Dostlarını Kaybetme ! Onlardan Gerisi Zaten Her Gelene Geliyor !

9 Aralık 2021 18:11
613
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz’a bazı ziyaretler gerçekleştirildi. Yılmaz da, yetkili olduğu iş yerlerinde ziyaretlerde bulundu.

Sendikadan yapılan bildirimlere göre; Eski Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Koruma ve Güvenlik Personelleri ile Yılmaz’ın geçmiş yıllarda birlikte çalıştığı mesai arkadaşları ziyarette bulundu.

Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Koca Çınar Türk Metal Sendikamızın Lideri, Önderimiz Genel Başkanımızın yolunda, ‘Daima daha ileriye,Daima daha iyiye’ gideceğimize inandığımız ,günden güne daha da kenetlendiğimiz tüm emekçi kardeşlerimize teşekkür eder, kazasız belasız çalışmalar dileriz” ifadelerine yer verdi.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Alaplı ilçe Başkanı Alaplı Devlet Hastanesi personeli Turan USslu ve Başhekim Sekreteri Erol Aydın, Ersem Çelik Servis Merkezi İşletme Müdürü Abdullah Çetiner, Erdemir Liman Nakliyat Müdürlüğü Lokomotif Atelyesi, Ersem ve Tat Metal çalışanı sendika üyeleri, ayrı ayrı ziyaret ettikleri Yılmaz ile görüştüler.

YILMAZ’IN ZİYARETLERİ

Diğer yandan, Türk Metal Şube Başkanı Yılmaz da, yetkili oldukları iş yerlerine ziyaretlerde bulundu.Yılmaz, Erdemir’deki 2.Soğuk sürekli tavlama cal çıkış hattı, Çelikhane Hurda Hazırlama Hattı, 1.Soğuk Haddehane Temper Hattı, Atelyeler Bakım Direktörlüğü Elektrik Bakım Müdürlüğü, Elektrik Atelyesi, Atelyeler Bakım Direktörlüğü Montaj Kaynak Atelyesi ve ERSEM’de çalışan üyelerine ayrı ayrı gerçekleştirdiği ziyaretlerde, karşılıklı görüş alış verişlerinde bulundu.Üyelerine, Türk Metal Lideri Pevrul Kavlak ile Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal’ın selamlarını da ileten Yılmaz, ERSEM çalışanları ile ise Sendika ile MESS arasında gerçekleştirilen Toplu İş sözleşmesi 5. Oturum ardından tutulan’ uyuşmazlık zaptı’ hakkında bilgiler aktaran Yılmaz’ın ziyaretlerinde, şube yönetim kurulu üyeleri ile baş temsilci ve iş yerleri temsilcileri de hazır bulundu.

ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Öte yandan, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, davet edildiği Erdemir Nakliyat Müdürlüğü Demiryolu İşletme Baş Mühendisliği çalışanı üyelerin düzenlediği kaynaşma yemeğine katıldı. Etkinlikte, Türk Metal Şube Sekreteri Hakan Eskibina da yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.