Dolar 32,4251
Euro 34,6213
Altın 2.385,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Per 15°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C

Yazıcıoğlu Butik, iftardan sonra da açık

Yazıcıoğlu Butik, iftardan sonra da açık
7 Nisan 2024 21:33
16
A+
A-

Yazıcıoğlu Butik, iftardan sonra da açık

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi Yüzbaşı İzzet Dura Sokak’ta hizmet veren “Kadın Giyimin Adresi” Yazıcıoğlu Butik’in, Ramazan Bayramı dolayısıyla bugün, yarın ve Salı günü saat 23.00’e kadar hizmet vereceği bildirildi.

#Yazıcıoğlu Butik #Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi Yüzbaşı İzzet Dura Sokak’ta hizmet veren “Kadın Giyimin Öncüsü” Yazıcıoğlu Butik’in, Ramazan Bayramı dolayısıyla bugün, yarın ve Salı günü saat 23.00’e kadar hizmet vereceği bildirildi.

 

Yazıcıoğlu Butik’in sahibi Büşra Yazıcıoğlu, zengin ürün çeşitleriyle kadınların aradığı her şeyi Yazıcıoğlu Butik’te bulabileceklerini belirterek, “Kadın giyimde bölgemize yeni bir soluk getirdik. Her kesime hitap eden ürünlerimiz ve sıcacık sohbetimiz ile siz değerli müşterilerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Sürekli kendini yenileyen ve geliştiren Yazıcıoğlu Butik, yeni ürünleri ve sürpriz indirimleri ile değerli halkımızın hizmetinde olmaya devam edecektir. Birbirinden güzel son moda ürün çeşitlerimizi görmeleri için tüm müşterilerimizi mağazamıza çayımızı, kahvemizi içmeye bekliyor, bu vesileyle tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.