Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Yazıcıoğlu Seçmenlere Teşekkür Etti ,Ak Parti Düşmanı Akp’liler de klavye başına geçti…

Yazıcıoğlu Seçmenlere Teşekkür Etti ,Ak Parti Düşmanı Akp’liler de klavye başına geçti…
3 Haziran 2023 10:53 | Son Güncellenme: 3 Haziran 2023 11:00
367
A+
A-

Yazıcıoğlu, seçmenlere böyle teşekkür etti

AK Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan Kdz. Ereğlili genç siyasetçi ve iş insanı Ömer Yazıcıoğlu; AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilmesini, Kdz. Ereğli ve Alaplı ilçelerinin çeşitli noktalarına astırdığı dev afişlerle kutladı.

AK Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan Kdz. Ereğlili genç siyasetçi ve iş insanı Ömer Yazıcıoğlunun yaptığı bu minnet göstergeli hareket gerçek Ak Partili seçmenler tarafından takdirle karşılanır iken seçimi kaybeden Fetöcü, pkk’lı ve Ak Parti’nin içine gizlice sinen kripto AKP’liler tarafından tepki topladı. .

PARTİSİ ADINA KENDİ CEBİNDEN MASRAF YAPAN VE SEÇİM SÜRECİNDE EN DİKKAT ÇEKEN ADAY ADAYINA BAZILARI NEDEN TEPKİ VERİYOR OLABİLİR? 

 

* “Aday olacaksam kendi ticaretimden elde ettiğim para ile aday olurum, olamazsamda partimden desteğimi çekmem “diyen Ömer Yazıcıoğlu gibi cesaretli olamadıkları için olabilir mi?…

*Yada seçimi kazandıran Tüm seçmene bir minnet,teşekkkürü ve içinde  güzel incelik barındıran  mesaja liderlik yapan genç aday adayının diğer ( aday adayları ve adaylar) kişilere de bir sorumluluk getirmiş olmasından sebep olabilir mi?

* Aday olup kapı kapı dilenci gibi para toplatan adaylara benzemediğinden sebep  olabilir mi?!.

*Her şeyi kendi cebinden yaptıranlar dan olduğu için  dilenciyi  ve uşaklarını rahatsız ettiği için olabilir mi?…

Adaylara para veren ve bu yüzden adayları gebe bıraktığını düşünüp mesela il yada ilçe başkanı aday adayı olma gizlice ilerleyen çakal sürüsünü ürkütmüş olabilir mi?.

* Kendini İl yada ilçe başkanı adayı gören aday adaylarının kiralayacağı potansiyele sahip kiralık kalem yada kiralık beyinli kişilerin huzursuz etmiş ve dile getirmiş olabilir mi?…

*Arka bahçelerde yada odalarda hala kripto FETÖ’cülerle el ele olanların bir takım hesaplarını  bozmuş olabilir ve bu durum sebebi ile de birilerinin çenesini yada klavyesini tetiklemiş olabilir mi? …

Biz Ömer’ler adına Yazan Gerçek Ak Partililer ,

15 Temmuz’a kadar Ak Partiliyiz diyip sonrasında Akp li olan herkesi rahatsız etmeye devam edeceğiz..

Fetöcü ,Pkk lı olan ve devlete hainlik eden kimsenin üstünde  dokunulmazlık yok.

Doğru hareketten ve doğru insanlardan Rahatsız olacaklar olanlar yada olmuş olanlar bizce rahatsız olmanız konusunda sakınca yok !

Çünkü Daha çok rahatsız edeceğiz ve olacaksınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.