Dolar 32,5580
Euro 34,9582
Altın 2.440,16
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu’ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu’ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı
15 Temmuz 2021 08:47
269
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

“2016 yılı 15 Temmuz gecesi, FETÖ tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devletinin anayasal düzeni ve demokratik siyasi hayatı hedef alınarak yapılan hain darbe girişimi, milletimizin vatansever evlatlarının kararlılığı sayesinde başarısız kılınmıştır.

Tüm darbe ve darbe girişimlerinde olduğu gibi, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi de Türkiye Cumhuriyeti’nin anayasal düzenine ve iktidarıyla muhalefetiyle bu düzenden meşruiyet alan demokratik siyasi hayatına, dolayısıyla demokrasimize ve kardeşliğimize karşı gerçekleştirilmiştir.

Ulu Önder Atatürk’ün tam bağımsızlık esasıyla kurduğu demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak üzere uzun yıllardır hazırlık yapan FETÖ mensupları, 15 Temmuz gecesi hain planlarını hayata geçirmek istemişlerdir. 15 Temmuz gecesi darbecilerle mücadele eden darbe karşıtı TSK mensuplarının hainlerle girdikleri çatışmalarda gösterdikleri basiret, emniyet güçlerinin kararlılığı, darbecilerin halktan ve hiçbir siyasi kanattan destek bulamaması, medyanın tutumu, iktidarıyla muhalefetiyle siyasetimizin darbe karşıtı net duruşu ve halkımızın darbeye karşı direniş noktasında gösterdiği cesaret ülkemizi bir felaketin eşiğinden döndürmüş, FETÖ’nün devleti ele geçirmesine engel olunmuştur. O karanlık gecede Türkiye Büyük Millet Meclisi, tarihimizde görülmemiş bir alçaklıkla maalesef ki hainlerin bombalarına hedef olmuştur. Gücünü milletimizden ve tarihimizden alan Gazi Meclis, 15 Temmuz günü bir kez daha gazilik unvanını hak etmiştir. Hain darbe girişiminden bu yana geçen sürede yaşananlar, demokrasimizin ve millet iradesinin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin varlığının, itibarının ve gücünün korunmasının ne kadar önemli olduğunu da ortaya koymuştur.

15 Temmuz darbe gecesini yaşatarak milletimize, devletimize ve Cumhuriyetimize kasteden ve ülkemizin geleceğini karartmak isteyen darbeci hainleri, planlayıcılarını ve destekçilerini bir kez daha lanetliyoruz. 15 Temmuzun yıldönümünde şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anarken, şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, milletimizin bir daha darbe hainliğine maruz kalmamasını temenni ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.