Dolar 32,5118
Euro 34,9465
Altın 2.435,40
BİST 9.787,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Az Bulutlu
Zonguldak
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C

YENİ EGD YÖNETİMİ SAYESİNDE KAYBEDİLEN İTİBAR GERİ KAZANILDI..

YENİ EGD YÖNETİMİ SAYESİNDE KAYBEDİLEN İTİBAR GERİ KAZANILDI..
31 Mart 2021 19:48
421
A+
A-

Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) yönetimi, Mart ayının son gününde önemli konuklarını misafir etti.

Emeğin Başkenti Zonguldak’ın en önemli işçi örgütlerinden biri olan Türk İş’e bağlı Genel Maden İşçileri Sendikası’nın (GMİS) üstü düzey yöneticileri, dernek başkanı Şafak Erel ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

17.00’de başlayan ziyarette GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil’e, sendikanın Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Sekreter Ertan Kaya, Teşkilat Sekreteri Tayfun Demir, Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez, bazı yönetim kurulu üyeleri ile Amele Birliği Armutçuk Metin Artırmak da eşlik etti. EGD Başkanı Şafak Erel, Başkan Yardımcısı Hüseyin Orhan, Genel Sekreter Haydar Yağız ve Denetim Kurulu Başkanı Altan Akçakese tarafından ağırlanan GMİS yöneticileri, 19 Mart 2021 tarihinde gerçekleşen genel kurul ile göreve seçilen yeni yönetime başarılar dilediler.

Ziyarette EGD Başkanı Erel’e hitaben bir konuşma yapan GMİS Genel Başkanı Yeşil, Zonguldak genelinde kalabalık bir medya topluluğu olduğunu ve bu topluluk içinde de Ereğlili gazetecilerin ve EGD’nin saygın bir yeri olduğunu ifade etti. Görev yaptığı süre boyunca ilk kez bir EGD yönetimine ziyarette bulunduğunu kaydeden Hakan Yeşil; “Bundan önceki dönemlerde EGD ile GMİS arasındaki ilişkilerin arzu ettiğimiz noktalarda olmadığını bizler de biliyoruz. Ancak sizin yönetiminizle birlikte bu ilişkiler çok daha iyi noktaya gelecektir. Zonguldak bir sanayi kenti.

Bu kentte ekonominin can damarı olan işçi kesimleri arasında madencilerimiz başta geliyor. Madencilerimizi ilgilendiren her önemli gelişmenin kamuya duyurulmasında bugüne kadar her gazeteci azam gayret gösterdi. Bizler de GMİS yönetimi olarak, EGD’nin öncülük yaptığı Ereğli basınına her türlü katkıyı vermeye ve işbirliği içinde olmaya hazırız.”, d

dedi

Yeşill ve beraberindekilerin ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduklarını kaydeden EGD Başkanı Erel de konuklarına hitaben yaptığı kısa konuşmada özetle şu görüşleri sundu:

“Ben aslen Kozluluyum. Buradaki arkadaşlarımın büyük çoğunluğu da ya madenci evladı ya da torunu. Dolayısıyla gazeteci olsak da her birimiz aslında madenlerle büyümüş ve yetişmiş insanlarız. Madencilerimiz bizim için nasıl değerliyse madencilerin sendikası olan GMİS de bizim için çok değerli.

”Yeşil ve beraberindekilerin ziyareti yaklaşık kırk beş dakika sürdü. GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşli ziyaretin anısında EGD Başkanı Şafak Erel’e, üstünde adı ve unvanı yazılı bulunan bir madenci heykelciği hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.