Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. Alaplı Haberleri
  3. Yeni Muhtarın Beylik Silahından Çıkan Mermi 2 Kişiyi Yaraladı

Yeni Muhtarın Beylik Silahından Çıkan Mermi 2 Kişiyi Yaraladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Karadeniz Ereğli ilçesinde katıldığı düğün merasiminde havaya ateş ettikten sonra silahı beline koyduğu sırada ateş alan silahtan çıkan mermi 2 kisiyi yaraladı.

Olay ilçeye bağlı Işıklı köyünde meydana geldi.

İddiaya göre İlçenin Bağlık Mahalle muhtarı Hüseyin Yıldız, düğün merasimine katılmak için gittiği Işıklı köyünde beylik silahıyla havaya ateş ettikten sonra silahını haline koyduğu sırada silah ateş aldı.

Silahtan çıkan mermi düğüne katılan S.O. ile O.K. nin yaralanmasına neden oldu.

Yaralılar olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Devlet hastanesine kaldırılırken, yaralıların tedavisine başlandığı öğrenildi.

Muhtar Hüseyin Yıldız ise ifadesi alınmak üzere Kızılca Jandarma komutanlığına götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yeni Muhtarın Beylik Silahından Çıkan Mermi 2 Kişiyi Yaraladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.