Dolar 32,2429
Euro 34,6834
Altın 2.398,59
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Yetkililere sesleniyorum ; Bu Çocuğun Yaşamasını İstiyorsanız Tedavi Altına Alın

Yetkililere sesleniyorum ; Bu Çocuğun Yaşamasını İstiyorsanız Tedavi Altına Alın
14 Mart 2021 14:27
656
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde marketten aldığı kasap bıçağı ile kendisini karnından bıçaklayarak yaralayan U.E. Echomar hastanesinde yapılan başarılı ameliyat sonrasında servise alındı.

U.E. nin daha öncede intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Ereğli’ de Cumartesi günü Müftü Mahallesi Ruhi Cöbekoğlu Bulvarında marketten aldığı bıçak ile kendini yaralayan 18 yaşındaki U.E. sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Acil serviste ilk müdahalesi yapılan U.E. ameliyata alındı. Başarılı geçen operasyonun ardından U.E. nin sağlık durumunun iyi olduğu ve servise alındığı öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE İNTİHAR ETMEK İSTEMİŞ…

Diğer yandan bıçak ile intihar etmek istediği öğrenilen U.E. nin birkaç kez daha intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Babası cezaevinde olan ve annesinin terk ettiği U.E. nin iple kendisini asarak intihar girişiminde bulunduğu ve ipin kopması sonucu kurtulduğu öğrenildi.

Daha önce ulusal kanala da çıkan U.E. nin çevresinde ki tanıdıklarından alınan bilgilerde psikolojik sorunlar yaşadığı ve intihar eylemlerinin devam edebileceği ifade edildi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.