Dolar 32,4455
Euro 34,7397
Altın 2.437,68
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Yunus Timleri Bugün İkinci Çinkoyu Yaptı Tombala Peşinde …

Yunus Timleri Bugün İkinci Çinkoyu Yaptı Tombala Peşinde …
18 Ağustos 2022 00:52 | Son Güncellenme: 18 Ağustos 2022 00:54
386
A+
A-

YUNUS TİMLERİ 1. ÇİNKO

Karadeniz Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü YUNUS timleri tarafında şüphe üzerine durdurulan otomobilde esrar ve uyuşturucu madde içme aparatı ele geçirildi.

Olay ilçeye Orhanlar Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

İddiaya göre YUNUS timleri tarafından durumundan şüphelendikleri otomobil durduruldu.

Araç içerisinde yapılan detaylı aramada esrar ve uyuşturucu madde içme aparatı Bong ele geçirildi. Araç sürücüsünün ehliyetsiz olduğu öğrenildi.

Daha sonra araç sürücüsü NARKOTİK büro amirliği ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başladığı öğrenildi.

 

YUNUS TİMLERİ 2. ÇİNKO

Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Yunus Timlerince yapılan rutin kontroller sırasında bir kişinin üzerinden bir adet ruhsatsız silah ve bu silaha ait fişek ele geçirildi.

 

Edinilen bilgiye göre, YUNUS Timleri tarafından Kavaklık Mahallesi Devrek Yolu Caddesi üzerinde yapılan ŞOK uygulama esnasında durumundan şüphelendikleri aracı durdurdu.

Ekiplerin otomobil ve sürücüsü üzerinde yaptığı aramada bir adet ruhsatsız silah ve bu silaha ait 7.65 çapında 6 adet fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıs işlemleri için Emniyet Müdürlüğü Polis merkezine götürülürken, ruhsatsız olduğu belirlenen silah ise muhafaza altına alındığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

TOMBALA BEKLENİYOR!!!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.