Dolar 32,3330
Euro 35,1684
Altın 2.241,35
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 9°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 10°C
Per 9°C
Cum 10°C
Cts 13°C

ZONGULDAK İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ EREĞLİ ZİYARETİ

ZONGULDAK İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ EREĞLİ ZİYARETİ
24 Haziran 2022 15:34
312
A+
A-

ZONGULDAK İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ EREĞLİ ZİYARETİ

Zonguldak İl Tarım Ve Orman Müdürü Sayın Cemalettin ÇATAKLI üretim faaliyetlerini yerinde incelemek amacıyla Ereğli’de Belenyeni Mah. 1 Nolu Sanayi Caddesinde bulunan VHP Lokman Efendi Kozmetik Gıda İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. ne ait üretim fabrikasını ziyaret etti.

Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın ÇATAKLI’ ya Ereğli İlçe Müdürü Osman GÜNAYDIN eşlik etti.

İşletme ziyaretinde işletme müdürü ve teknik personelinden hammadde temini, üretim prosesleri ve pazarlama konularına dair sektörden bilgi aldı.

Zonguldak İl Tarım Ve Orman Müdürü Sayın Cemalettin ÇATAKLI: ”  VHP Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Vahab Akbulut ’ un ilimize yapmış olduğu bu büyük yatırımdan ve sağladığı istihdamdan dolayı tebrik ediyorum, İl Müdürlüğü olarak gıda, kozmetik ve kuruyemiş alanında güzel hizmetler yapan firmanın çalışmaların örnek olduğunu ve gelecekte daha da iyi yerlere gelerek bölge ekonomisine ve üretimine değer kattığını belirtti.

Faaliyetler konusunda kurum olarak her zaman desteğe hazır olduğunu söyleyen Zonguldak İl Tarım Ve Orman Müdürü Sayın Cemalettin ÇATAKLI firma yetkililerine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.