Dolar 32,5439
Euro 34,8924
Altın 2.434,25
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C

ZONGULDAK SÜTLAÇ ÇETESİNİN TARÇIN AYAKLARI KDZ EREĞLİDEN Mİ?

ZONGULDAK SÜTLAÇ ÇETESİNİN TARÇIN AYAKLARI KDZ EREĞLİDEN Mİ?
20 Ağustos 2022 12:31
1.373
A+
A-

Elmas TV’den Ergin Özkul’un haberi geçtiğimiz haftaya damgasını vurmuş ve haberle beraber paylaşılan manşet resmide  Zonguldak Siyasetinin üstüne yapışan kirin bir an önce temizlenmesinin gerektiğini gözler önüne sermişti .

 

Zonguldak Sütlaç Çetesinin marifetlerini tüm halk tommiks , Teksas gibi heyecanla okur iken  İl Başkanlığına Muammer Avcının  Getirilmesinin Hemen Akabinde  merak edilen Sütlaç Çetesinin Kdz Ereğli Ayakcı bacakçıları da koşa koşa hizmet ettikleri kişiye koşmaya başladı …

 

İlçe Yeni Yönetimi Birlikte Yola Çıktıklarını Sattı . 

 

Geçtiğimiz dönem Ak parti Genel Merkezine Başkanımız Saffet Bozkurt’a Olsun Diye Kafa Tutan grubun en büyük özelliği :

Makam ve mevki atamaları durumunda hepsi bir araya gelir ve şematik olarak çalışırlar.

Herkese bir yer sözü verilir ama hiç biri yerine getirilmez.

Eski İl Başkanı Zeki Tosun’un  “kahvaltı talebiniz  kanun dışı yapmayın” demesine rağmen gizli kişiler tarafından organize edilip  piyonlara devredilen ve başarılı olunan operasyon ile sonuçlanmıştı .

Lakin canla başla Fatih Çakır gitsin çığırtkanlığı yapan bir avuç grubun başarılı olan  ekibinden şu ana kadar herkes  avucunu yaladı sadece arka odada kahvaltı parasına ortak olanlar bir yerlere geldi .

 

KUMPASIN KAYBEDEN OYUNCULARI :

Ömer Faruk Arslan , Zafer Sucu, Baki Tura , Mustafa Keleş, Mehmet Erdoğdu vb …

KİM BUNLAR,NASIL TANINIRLAR?

Toplum  bunları  kısaca :

Azınlık olmalarına rağmen  şövanizmin kötü tarafını parti içine kural kaide gibi yerleştiren CANDAN EKİBİNİN UÇAR’A TRANSFER OLAN  KIZMAZ’lar grubu üyeleri olarak tanımlıyor..

 

ZONGULDAK SÜTLAÇ ÇETESİ 

 

ÖZSÜT’te toplanan “Sütlaç Çetesi“ni Zonguldak gazeteleri yeterince işlemiş ve o bölgedeki çete üyelerini de meslektaşımız (Elmas tv ) sayesinde bilmeyen kalmamıştı ..

Manşetlere konu olan Fotoğrafın kahramanlarını nasıl anlatmıştı meslektaşımız ?

 

Siyasete, ticarete, medyaya yön vermeye çalışan “Mahşerin 4 atlısı” AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve tabi masanın yancısı Pusula Gazetesi sahibi Ali Rıza Tığ…”

 

Siyasetçi -Gazeteci ilişkilerini deşifre eden bu resimde en çok dikkat çeken detay ise Ali Rıza Tığ’ın masadaki mutluluğu ve iştahlı halleri idi.

 

Ne diyelim afiyet olsun.

 

PEKİ SÜTLAÇ ÇETESİNİN KDZ EREĞLİ TARÇIN AYAKLARI KİMLER?

Allah aşkına şu resme bir bakın!

Resimdeki kişileri analiz edelim mi? 

1.Gazetecilikte adı şantaj ve kumpas ile anılan Junior Sina Çıladır 

*Adam define hırsızlığından cezaevinde yatmış ,

*Bir özel okul sahibine santajdan yargılanmış,ceza alacağını anlayınca  özür dileyip el öpmüş af dilemiş ,

*Kendisinin de olduğu ortamdaki resmi kesip kumpaslayıp sanki resimde sadece   bir bürokrat ve gazeteci varmış yalanını sözde ifşa etmiş,

*EGDye Erdemir’den hibe edilen 70.000 TL ilk kamerayı zimmetine geçirmiş,

Akgün Haberin  7 ay sonra (o mal babanın malı değil geri getir) haberimiz sonrası  masum Necati Günayı kullanıp imza karşılığında geri iade ettirmiş,

Valiler , Başsavcılar ,Emniyet müdürleri ,Müdürler ve En son  Hamdi Milletvekili ile sürekli poz verip kendini DOKUNULMAZ GÖSTEREN bu kişinin bu resimde ne işi var?

 

Resimdeki ikinci kişi  ;

2.- Küçük esnaf Ömer Faruk Arslan !

 

Kendisini haklı çıkarmak adına bir kişiyi önce küfürlü ve tacizli konuşturup gizlice videosunu çekmiş ve fırsatını bulunca da dövmüş  bir küçük esnafın sürekli Selim Alan Ve Hamdi  milletvekili ile poz vermesini ne diye , yorumlayalım ?

 

Ömer Faruk Arslan

Ömer Selim Alanla her akşam beraberiz,  beni çok sever , kaale alır ne desem inanır  adaşım” diye anlatıp prim yapmaya kalkan ,hayırdır diye sorulduğunda “vallahi ben işimde gücümdeyim “diyip şimşekleri üzerine çekmeden alttan su yürütmeye çalışan amma beceremeyen küçük bir esnaf !

 

 

Resimdeki 3. Renkli kişilik Hasan Korkmaz Pınarcık Muhtarı 

Henüz tam ne olduğu çözülemedi!

İşçi desek iş yerinden çok sokakta resim veriyor ,

Muhtar desek köyünden çok kez Ereğli de yada Zonguldak Süt Tesislerinde Yada Devrek arka bahçelerinde poz veriyor !

Kendisine Sorsan köyüne hizmet arayışı içinde ama ne hikmetse Şantajcı gazetecilerin manşetlerinde hep hafiye rolünde !!

Sanki jandarma başarısız o başarılı gibi habire Şantajcı  medya tarafından  kahraman edası ile pompalanıyor !

Biz ona kısaca SADDAM’S SON diyoruz!

Kamera ve video hastası olduğu, kaset ve video arşivinin geniş olduğu söylenen bir santajcıya hangi sebeple  kapı kulu olduğu merak konusu !

**********************************

 

GAZETECİYİM DİYEN, BASKASINA AİT GAZETEYİ ÇEK SENET TAHSİLAT VEZNESİ GİBİ  KULLANAN KİŞİNİN AK PARTİ İLE YAKINLIĞI SEÇMENİ KORKUTUYOR! 

 

*Ak Parti İçine mikser ,  dağıtıcı ve ara gaz ustası olarak  sokulan, aboneliği gecikince yada iddia ettiği  babasının alacağını                              (Yalçın Keleş beş kuruş borcum yok diyor bu arada )                            Eski ilçe başkanından tahsil edemeyince iftiralar atıp Ak Parti Teşkilatını Karalayan  kişinin  Her Ak Parti Teşkilatının dizayn operasyonu öncesinde içimizde işi ne ?

 

* Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı gazeteci olmadığı halde bu mesleğin arkasına sığınıp eleştiri yağmuruna tutan kişinin parti vekili ve ilçe yönetimi ile hep bir arada olmasının dayanağı ne ?

 

* Kendisini sigortaya alma mahiyetli Emniyet içinden  kaçırılmış gizli bir dosyanın Emniyet Müdürü tarafından Livadi Otelde  6 kişinin sahitliğinde teslim edildiği mahkeme kayıtlarına giren dosyanın emanetcisi olan  bir kişi ile Valinin  vekillerin , başsavcının ,emniyet müdürlerinin,emniyet teşkilatı mensuplarının  birlikte poz vermesinin devlete faydası nedir ?

 

*Açtırmayın elimdeki Fetö dosyalarınızı diyen bir sabi’nin (Kerimcan Günaydın) hamisi olan ve Fetö dosyası elimde diye  itiraf etmesine rağmen emniyet yetkililerin ve savcılığın bu genci bilgi amaçlı  çağırmamasının sebebi bu resimlerin kalkanı mı yoksa?

 

* Fetö iktisatlı kişilerle  çalışan şahıslarla el ele verip Ak Partiyi dizayn etmeye çalışan bir Sina Çıladır ilçe başkanlığı karıştırma işinden sonra şimdide  İl Yönetimi öncesi  Ak Parti milletvekili Hamdi Uçar İle bir araya gelir sebebi nedir?

 

Peki

Ak Parti’yi Dizayn Ettirilme Görevi Alan Bu Kişilere Destek Verenler  Kimler ?

 

Resim çok bariz değil mi ?

 

Resime dikkat edin bu resim ve bu 4 lü ilk defa bir araya gelmiyor !!!

 

**********************************

HAMDİ UÇAR’IN AK PARTİ DÜŞMANLARI İLE HER FIRSATTA POZ VERMESİ ETİK Mİ ?

 

Bir yanda Cumhurbaşkanımızın vekil olması için onay verdiği Milletvekili Hamdi Uçar ,

 

Diğer yanda Babasının (Sina Çıladır) her gün Yeni Ufuk İnternet Sitesinde  iktidar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan aleyhinde  iftira ve algılı yazılar yazıp karalamaya çalışan bir adamın oğlu

**********************************

 

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞANI  VE AK PARTİ  İKTİDARINI KARALAYAN KİŞİLERE ABONELİK VERİLMESİNİ HANGİ İLÇE BAŞKANI ONAYLAR?

 

Ve düşünün bu siteye (Yeni Ufuk), bu kişinin kurduğu  (Sina Çıladır)  şantaj ve kumpas medyası cemiyetine (Batiyac) Ak Parti İlçe Teşkilatı Abonelik Parası veriyor !

 

Ak Parti  Milletvekili de hepsinin karnını doyurup selametle Ereğli’ye görev yerlerine uğurluyor.

 

Bu Ne Yaman Çelişki Hamdi Bey?

Siz Recep Tayyip Erdoğan Bey’e bağlı değilmisiniz?

 

Sadece babası olsa ,

Babasının bize olan düşmanlığının bedelini oğlu  çekmesin deriz de !!!

Baba oğul iktidarı karalayan  malum kişi bunlar!!!

Alın dün geceki yazıları sonra karar verin Hamdi Bey Siz kiminle beraber siniz ?

 

Cumhurbaşkanına ,        Bakanlarına              Başdanışmanına iftiralar atan , Damadına ağır eleştirilerde bulunup hırsızlıkla suçlayan

Babasının sözde alacaklı olduğunu iddia edip bu borcu eski ilçe başkanından ettiği talebi karşılanmadığı için utanmadan ilçe başkanının ismini kullanmadan  emek hırsızı ,mefta, fetöcü ,dersaneci diyip imalarda bulunan ve bu yazdığı yazılar içinde Ak Teşkilatı tarafından nemalandırılan,

Milli eğitim müdürlerinin,        Okul müdürlerinin ve  öğretmenlerin bazen isimlerini yazarak bazende isimsiz ima yolu ile   iddia kelimesinin arkasına sığınıp bel altı yazılarla  yada porno videoları var iması  haberlerini yapan yada okul sıralarında müdürle öğretmenin ilişkiye girerken yakalandı gibi yazıları kaleme alıp savcılığa verildiğinde YORUMLAR’dan esinlenerek yazıyorum diyerek ailelerin yok olmasına vesile olan  iftiracı ,hadsiz bir Sina Çıladır la resim veren bir vekil nasıl olurda bu ailenin kurbanların dan yada seçmenden oy alabilir ?…

********************************

 

Soruyoruz bu şantajcı kasiyere :     (sigortası bir ara böyle imiş ama herkese kendini gazeteci tanıtıyor)                                             Bu kadar fetöcü düşmanı isen neden Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar’ın öz kardeşinin fetöcükten 6,5 sene aldığı hapis cezasını yazmıyorsun?

Çok mu duygusal ?

Yada İddialara göre aranan kız kardeşini  yazmıyorsun?

 

 

HAMDİ BEY HERKESİ KÖR YADA SALAK MI SANIYOR 

Ak Partide görev alan belediye başkanlarına , ilçe başkanlarına iftira yazıları yazan kişilerle Hamdi Bey’in bu yakınlığı büyük elestiri alıyor ama o herkesi kör sanıyor…

 

Kimse kör değil Hamdi Vekilim !!!

 

Hamdi bey bak O yanındaki Sina adlı kişi Biat etmen gereken Cumhurbaşkanımız ve damadı  hakkında ne  yazmış okudun mu  ?

https://www.yeniufuk.com.tr/m7950/albayrakin-istifasi/

 

Halkbank davasına atıfta bulunarak Tayyip beyi “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yumuşak karnı olan ‘Halkbank’ dosyasının izlerini tek tek kapatmaya çalışıyor” diye yazdı sen görmedin mi ?

 

Sayın Vekilim ;

Valla Hamdi Başkanım bu resimler iyi resim değil !

Ak Parti’nin artık safralarını temizleme  zamanı geldi de geçiyor Sayın İl Başkanım iyi bir etüdle aramızdaki safraları tespit edip sonra temizlemesi sonrası anca başarı bizlerin olur yoksa öbür türlü 2023 te bir milletvekili, hiç sayılacak kadar belediye başkanı çıkarırız demedi demeyin !

 

SONRAKİ KONUĞUMUZ:

SAFFET BAŞKAN 

SONRAKİ KONUMUZ:

1.CHP Lİ KANDİLLİ BELEDİYESİ İLE ÇALIŞMA HAYATI 

2.İSMET KOÇ AK PARTİ İL YÖNETİMİNE ADAY MI ?

3.MUSTAFA KELEŞ’İN HAKKINI YİYENİN KARŞISINDAYIZ.

4. FETÖCÜLÜKLE İLİŞKİSİ OLAN KİMSEYİ YÖNETİMDE İSTEMİYORUZ

5. FETÖDEN İFADE VEREN İLÇE BAŞKANLARI VAR MI ?

 

 

YORUMLAR

  1. Ahmet dedi ki:

    Sonraki konu daha ilginç özellikle kandilli belediyesi ile çalışma hayatı nı kısa sürede bekliyoruz Mustafa Aydın ile saffet bozkurtun arasından su sızmadığını herkes biliyor zaten