Dolar 32,5692
Euro 34,7679
Altın 2.413,03
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 27°C
Az Bulutlu
Zonguldak
27°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Zonguldak Ve Kdz Ereğli’de Sokağa Çıkma Yasağını En Çok Sahte Basın Kartlılar Mı Deliyor ?

Zonguldak Ve Kdz Ereğli’de Sokağa Çıkma Yasağını En Çok  Sahte Basın Kartlılar Mı Deliyor ?
2 Mayıs 2021 18:56 | Son Güncellenme: 2 Mayıs 2021 22:12
675
A+
A-

Zonguldak Kdz Ereğli’de Sahte gazeteciler ve Rantcı Gazeteciler kol geziyor.

Zonguldak Ve Kdz Ereğli’de sokağa çıkma kısıtlaması süresince basın mensubu olmadıkları halde bir çok kişide basın tanıtım kartlarının bulunması dikkat çekti.

Enteresan olan ise çaycısından ,manavına, kasabından ,fabrika emeklisine ,emlakçısından boşta gezenine hatta okul öğrencilerine kadar herkesin elinde olan sahte basın kartları(tanıtım kartı) sebebi ile evinden dışarı çıkma yetkisi olmayan bir sürü kişinin dışarda olduğu ihbarlarına maruz kalıyoruz.

EGD’NİN ESKİ BAŞKANI İ.NECATİ GÜNAY VE YARDIMCISI ZAMANINDA ÖNÜNE GELENE VERİLDİĞİ İDDİA EDİLEN SAHTE SARI BASIN KARTLARI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA GEÇERLİ Mİ VE BU KARTLAR TOPLANDI MI?

Cevap : Tabi ki Bu Tanıtım Kartları Geçerli Değil .

İkinci merak edilen ve en çok sorulan soru ise :

EGD Eski başkan yardımcısı hani derneği kaybettikten sonra bir anda Cemiyet Sever Olan Sina Çıladır’ın Sarı Basın Kartı Var Mı ?

Cevap : Tabi ki Yok (Babasının adı da Sina ya ondan var diyordur)

Eski EGD yönetimi tarafından önüne gelene dağıtılan kartların toplanmadığı bu konu hakkında yetkililere bilgi verildiği bilgisine ulaştık.

Corona Virüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan basın mensupları sokağa çıkarak haber yapmaya çalışırken bazı uyanıklar ise bu durumu fırsata çevirerek basın tanıtım kartları kullanmaya başladı.

Sahte gazeteciler kısıtlama süresince evlerinden çıkarak özgürlüğüne kavuşuyor.

Tanıtım kartlarının bakkala, manava, berbere ve kasapta çalışan şahıslara kimler tarafından verildiği ise bilinmiyor.

Yaşanan bu durumun ardından, ‘Zonguldak’ta Ve Kdz Ereğli’de bu kadar basın mensubu mu var sorusu gündeme gelirken konu ile ilgili Kaymakamlığa ve Emniyete söz ile bildirilen şikayetlerin henüz değerlendirilmediği de gözlerden de kaçmıyor.

BASIN KURULUŞLARINDAN KİMLER SOKAĞA ÇIKABİLİR .

Sokağa Çıkma Yasağında Gazete Sahipleri Ve Sigortası Ödenen Gazeteciler ,Muhabirler ve Matbaacılar dışarı çıkabiliyor.

Arabaların Ön Camının Önünde Sarı Basın Kartı şeklindeki SAHTE SARI BASIN KARTLARI(Tanıtım Kartları) yetkililer tarafından bir an önce toplatılıp sahteciliğin önüne geçilmeli.

Ve bu sahteciliğe bulaşan kurum ve gazeteciler hakkında da sahtecilik ten işlem başlatılmalı..

Biz Söyledik

Demedi Demeyin..

DEVLETE, DEVLETİN VALİSİNE CEVABINI BİLMEDİĞİM VE ÇOK MERAK ETTİĞİM SORUYU SORMAK İSTİYORUM;

ŞANTAJ ,

TEHDİT,

ÇOCUK TACİZİ,

ÇETEDEN ,

HIRSIZLIKTAN CEZA ALAN KİŞİLER

GAZETECİLİK YAPABİLİR Mİ ?

Not: Bu arada şantaj ve tehditten Adalet önünde ceza alan ve herkese kendi geçmişindeki yaptığı Adi suçları yapıştıran , kendini gazeteci sanan kişiler neden hep Ahlaktan bahseder ve kendini değerli gazeteci diye lanse etmeye çalışır düşündünüz mü ?


Sahte basın kartı düzenleyip, kısıtlamaları deldiler

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.