Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

5 kıtadaki sağlık çalışanları için beyaz balonlar uçuruldu.

5 kıtadaki sağlık çalışanları için beyaz balonlar uçuruldu.
29 Aralık 2020 00:19 | Son Güncellenme: 29 Aralık 2020 07:46
937
A+
A-


Mili Eğitim Bakanlığı destekli e Twinning projeleri kapsamında Uluslararası “Sağlığını Salgından Koru” adlı e Twinning projesi öğrencileri sağlık çalışanlarına yeni yıl dileklerini video hazırlayarak iletmeye çalıştı.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden de, Koronavirüs’ün sosyolojik, psikolojik ve ekonomik etkilerini araştıran, Avrupa ortaklı proje çalışması, 2 Kasım 2020’de başlamıştı.

“İYİ Kİ VARSINIZ”
28 Aralık 2020 Pazartesi günü, videoların paylaşıldığı popüler bir sosyal paylaşım platformunda, “Sağlık Çalışanlarımıza Yeni Yıl Dileklerimiz” başlıklı yaklaşık 3 buçuk dakikalık videoda, sağlık çalışanlarının önemine ve pandemi sürecine vurdu yapılıyor.
5 kıtadaki (Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Asya, Afrika ve Avustralya) sağlık çalışanları için beş kıtayı temsilen 5 adet beyaz balon uçuruldu.
Milli Eğitim Bakanlığı destekli e Twinning projesi kapsamında hazırlanan videoyla ilgili şu bilgilere yer verildi:

“Bütün dünya olarak çok sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. Bu sıkıntılı süreçte tüm dünyadaki sağlık çalışanlarımız ayrı bir gayret sarf ediyorlar.

Yeri geliyor ailelerinden, çocuklarından ayrı kalıyorlar yeri geliyor canlarını hiçe sayıyorlar.

2020 yılına veda etmemize az bir zaman kaldı ve bizlerde “Sağlığını Salgından Koru” Projemizde yer alan Türkiye’den (Zonguldak/ Ereğli, İstanbul/Esenyurt ve Balıkesir/Bandırma), Arnavutluk’tan ve Portekiz’den Öğrencilerimiz ile sağlık çalışanlarına yeni yıl dileklerimizi iletmek istedik. Tüm sağlık çalışanlarımıza sağlıklı ve huzurlu bir 2021 yılı dileyerek hep bir ağızdan “İYİ Kİ VARSINIZ” diyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.