Dolar 32,5955
Euro 34,7913
Altın 2.493,56
BİST 9.445,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 23°C

3 yılda sektörünün liderleri arasına girdi

3 yılda sektörünün liderleri arasına girdi
15 Şubat 2021 22:16
853
A+
A-

Kdz. Ereğli Yazıcıoğlu Butik, kuruluşunun üçüncü yıldönümünü kutluyor.

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu, 3 yıl önce bugün büyük bir heyecan ve umutla başladıkları konfeksiyon sektöründe lider firmalardan biri olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “3 yıl önce bugün büyük bir heyecan ve umutla başladık.

Sizleri heyecanımıza dahil ederek, her seferinde ‘nasıl bir adım öteye götürebiliriz’, ‘nasıl daha çok mutlu edebiliriz’ arayışında olduk.

Bugün geldiğimiz noktada biz kocaman bir aile olduk. Yazıcıoğlu Butik kadınları, zarafeti ve şıklığı ile farkını her zaman hissettirdi.

Yazıcıoğlu Butik olarak siz değerli dostlarımızın isteklerine karşılık vermeye büyük bir şevkle devam edeceğiz.

3. Kuruluş Yıldönümüzde bizlerle birlikte olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.

Nice senelere Yazıcıoğlu BUTİK!” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.