Dolar 32,5295
Euro 34,8958
Altın 2.437,36
BİST 9.749,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C

AZMAN MORALSİZ KALMIYOR!

AZMAN MORALSİZ KALMIYOR!
6 Nisan 2022 16:42 | Son Güncellenme: 6 Nisan 2022 21:48
485
A+
A-

AZMAN MORALSİZ KALMIYOR!
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri 32. Bölge Birliği ve Başkanı Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman’a bazı oda ve dernek başkanları ziyarette bulundu.

MARANGOZLAR KALABALIK GELDİ

İlçedeki Marangoz, mobilyacılar, İnşaatçılar, Ağaç İşleriyle Uğraşanlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Yüksel, yönetim kurulu üyeleri ile evinde tedavisi süren Azman’ı ziyaret etti.
Yüksel, geçmiş olsun dileğinde bulunduğu Azman’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

TAKSİCİ ESNAFININ ZİYARETİ

Bu arada, ilçedeki bazı taksici esnafı da Azman’a ziyarete geldi.
Aynı zamanda Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Murahhas Azası görevini yürüten Karadeniz Ereğli Taksici Esnafı Derneği Başkanı Yücel Oktay ve beraberindekiler de ziyaret ettikleri Mehmet Azman’a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Azman’ı ziyaret edenler arasında; Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Karadağ, Denetim Kurulu Üyesi Murat Cebeci ile eski Ereğli belediye meclis Üyesi İsmet Koç da yer aldı.
Koç, evinde beslediği tavukların yumurtalarından Azman’a hediye etti.

İYİYE GİDİYORUM

Bu arada Azman, gazetecilerin sorusu üzerine, sağlık durumunun her geçen gün daha da iyiye gittiğini söyledi.
Bacağından vurulma sonucu yaralandıktan sonra bir süre hastanede tedavi altında tutulduğunu hatırlatan Azman, şunları kaydetti:
“Kaval Kemiğime isabet ederek 6 parça kırık oluşturan kurşun bacağımda kalmıştı. Ameliyat ile alınması ardından da kırık yerde gerçekleştirilen operasyonla platin takıldı.

Şu anda tedavim evimde devam ediyor. Kırıkların kaynayabilmesi için ihtiyaç duyulan zaman kadar yatakta olacağım. Sonraki gelişmelere doktorlarımız karar verecek.
Bu arada çok sayıda ziyaretler alıyorum. Bu vesile ile ziyaretime gelen, telefon ile arayan, mesaj gönderen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.”
Gazetecilerin yaşanan olaya ilişkin sorusu üzerine ise Azman, “konu artık Yargı’ya intikal etti. Polisimiz konu üzerinde titizlikle çalışıyor” diye yanıtladı.

NE OLMUŞTU?

Mehmet Azman, başkanlığını yürüttüğü Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığındaki makamında, “kendisi ile özel görüşme isteğiyle” gelen Erdem B’nin belinden çıkardığı silahla ateş etmesi sonucu sağ bacağından yaralanmıştı.
Daha sonra silahı ile birlikte polise teslim olan Erdem B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.