Dolar 32,5102
Euro 34,8761
Altın 2.440,50
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C

AK PARTİ ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI ADAYI RECEP OCAK, SEÇİM GEZİLERİNİ ALAPLI OSB İLE SÜRDÜRDÜ

AK PARTİ ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI ADAYI RECEP OCAK, SEÇİM GEZİLERİNİ ALAPLI OSB İLE SÜRDÜRDÜ
13 Mart 2024 02:15
42
A+
A-

🔶️🔷️ AK PARTİ ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI ADAYI RECEP OCAK, SEÇİM GEZİLERİNİ ALAPLI OSB İLE SÜRDÜRDÜ

🔷️🔶️ OCAK, “ALAPLI BELEDİYESİ’NİN BU YÖNETİM VE BU BÜTÇEYLE SÜRDÜRÜLEBİLİR HİZMET YAPMASI MÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR”

AK Parti Alaplı Belediye Başkanı Adayı Recep Ocak, seçim gezileri kapsamında ziyaret ettiği Alaplı Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptığı konuşmalarda, “Bu yönetimin bu bütçeyle sürdürülebilir hizmet yapması mümkün görünmüyor” dedi.

Ocak, belediye meclisi üyesi adaylari ve çalışma ekibiyle birlikte önce Alaplı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

OSB Müdürü Özkan Demir tarafından ağırlanan Ocak ve ekibine, burada Alaplı OSB’nin bugüne geliş sürecini anlatan slayt gösterisi sunuldu.

Alaplı OSB’nin mimarı olarak takdim edilen AK Parti Adayı Ocak, buradaki konuşmasında OSB’deki çalışmalara başlarken Alapli’da bir tek işsiz kalmamasını hedeflediklerini belirterek, “Bizim meselesini yaktığımız bu ateş hedefe doğru adım adım ilerliyor. Burada yatırımlar bundan sonra da devam edecek. Biz, Alaplı Belediyesi’ni de bu sürece dahil ederek, bu çalışmaları yerel yönetimin de desteğiyle bütünleştirmek istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız.” dedi.

Ocak OSB’te faaliyete başlatan firmaları da ziyaret etti.

“MEVCUT BAŞKANDA METAL YORGUNLUĞU VAR”

Dermo Grup firmasının personeline hitaben yaptığı konuşmada, amaçlarının Alaplı’yı daha yaşanabilir bir kent yapmak olduğunu anlatan Ocak, “Bizim amacımız Alaplı’yı daha yaşanabilir bir kente dönüştürmektir. Alaplı Belediyesi’nin bu bütçesi ve bu yönetimiyle yapılacaklar yapılmıştır. Alaplı Belediyesi’nin bu yönetimi ve bu bütçesiyle sürdürülebilir hizmet yapması mümkün görünmüyor. Bizim artık, genel iktidarın da desteğiyle bir değişime ihtiyacımız var. Mevcut başkanın metal yorgunluğu var. Heyecanını da yitirmiş. Mevcut başkanın 2014 vaat kataloğunda ne varsa bugün de aynısı var. ” ifadelerini kullandı.

“İnşallah şehrimizi beraber yöneteceğiz diyen” Ocak, şunları kaydetti:

“Bu şehir hepimizin. Nasıl OSB’ de hızlı bir şekilde çalışmışsak, Alaplı için de hızlı bir şekilde çalışacağız. Bu beş yılda bu şehir değişiyormuş deliyeceğiniz bir ekibimiz var. Genel siyasetteki tercihinize saygımız var. Ancak hu şehrin geleceği için sizlerden desteğinizi bekliyoruz. Yerelde de bu yetkiyi verirseniz, Alaplı’nın gözle görülür değişiklikler olduğu bir şehir olduğunu göreceksiniz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.