Dolar 32,3906
Euro 34,8024
Altın 2.440,02
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C

ÇOCUKLAR TEKİN’İ BAĞRINA BASTI 

ÇOCUKLAR TEKİN’İ BAĞRINA BASTI 
13 Mart 2024 02:08
36
A+
A-

ÇOCUKLAR TEKİN’İ BAĞRINA BASTI 

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 10 yıldır hep birlikte Alaplı’mızda çok güzel işler yaptık, bugünden sonra da üstüne koya koya daha güzel işler yapmak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, eşi Aysel Tekin, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili ile birlikte mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Gittiği her yerde yakın ilgi ve coşkuyla karşılanan Başkan Tekin, ” 10 yıldır hep birlikte Alaplı’mızda çok güzel işler yaptık, bugünden sonra da üstüne koya koya daha güzel işler yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bizler az laf yerine çok iş yapmayı Alaplı’mıza en iyi hizmeti sunmaya özen gösteriyoruz. Gittiğimiz her mahallede yaptığımız hizmetlerin taktir görmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. İlk gün ki heyecanla aynı şekilde Alaplı’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.