Dolar 32,4985
Euro 34,8634
Altın 2.473,90
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 18°C

ALAPLI BELEDİYESİ 56 YAŞINDA…

ALAPLI BELEDİYESİ 56 YAŞINDA…
28 Şubat 2022 13:15
443
A+
A-

ALAPLI BELEDİYESİ 56 YAŞINDA…

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Belediyesinin 56. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Tekin, mesajında şunları söyledi:

“56 yıl önce Eyüp Yaman ve ekibinin zor şartlarda ve kısmi imkanlarla kuruluşunu başlattığı Alaplı Belediyesi dönemim Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay, Başbakan Süleyman Demirel ve İçişleri Bakanı Faruk Sükan imzalı üçlü kararname ile 28 Şubat 1966 yılında Alaplı Belediyesi teşkilatı kurulmuştur.

Yasa gereği 15 Mayıs 1966 yılında yapılan seçimlerin ardından rahmet Eyüp Yaman kurucu Belediye Başkanı olmuş ve görev süresi boyunca İlçemize sayısız hizmetler kazandırmıştır. Belediyemizle ne kadar gurur duysak azdır. Çünkü bu güzelliğin ve hizmetin altında 56 yıllık emek, azim, gayret ve birlik beraberlik vardır.

Eyüp Yaman, Fahrettin Yazgan, Mehmet Sözer, Seçkin Tekin, Ahmet Zeki Atalay, Sedat Atalay, Muhabbet Tezel, Nevzat Çimenoğlu, Faruk Çaturoğlu ve Ekrem Yazıcı, Alaplı Belediyesin in bu günlere gelmesinde büyük emekleri vardır.

Ben tüm Belediye başkanlarıma minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Rahmetli olan Başkanlarımıza Allahtan Rahmet diliyorum. Bizlerde devraldığımız Bayrağı daha yukarılara taşımak için Belediye meclis üyelerimiz ve ekip arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızdan aldığımız güç ile çalışmaya devam edeceğiz.

Alaplı Belediyemizin 56. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.