Dolar 32,5411
Euro 34,8759
Altın 2.430,43
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 28°C
Az Bulutlu
Zonguldak
28°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Sefayi Yılmaz’a Başkanlık Yakıştı

Sefayi Yılmaz’a Başkanlık Yakıştı
27 Şubat 2022 15:41
560
A+
A-

Karadeniz Ereğli’de Berberler ve Kuaförler Esnaf Sanatkârlar Odası 12. inci kongresi Öğretmen evinde gerçekleştirildi.

Tek adayın yarıştığı kongrede Sefayi Yılmaz başkanlığa seçildi.

Öğretmen evinde düzenlenen kongrede Sefayi Yılmaz’ın aday olduğu Ereğli Berberler ve Kuaförler Esnaf Sanatkârlar Odası kongresine Sanayi Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyon Başkanı Bayram Karataş, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Zonguldak Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Mehmet Bayar, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Muharrem Gelgeç, Zonguldak Elektrikçiler odası başkanı İbrahim Atiker, Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Şahin Kala ve Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyon danışmanı Mustafa Şahin katıldı.

Eski başkan ve yeni başkan adayının yaptığı konuşmaların ardından seçime geçildi. Delegenin oy kullandığı seçimde Sefayi Yılmaz çoğunluğun oyunu alarak başkanlığa seçildi.

 

Kongre sonrasında açıklamada bulunan Berberler ve Kuaförler Esnaf Sanatkârlar Odası başkanı Sefayi Yılmaz “Saygıdeğer meslektaşlarım.

Biz kurul üyesi arkadaşlar olarak odamıza birlik ve beraberliği devam ettirmek ve üyelerimizin ufkunu geliştirmek adına tüm çabamızı sarf edeceğiz.

İş yerlerine uzman usta öğreticileri davet edeceğiz. Odamızdaki sosyal faaliyetlerinin ve sorumlulukların arttırılması adına çabalayacağız.

Üyelerimizi sık sık ziyaret ederek sıkıntılarımıza çözüm bulmak asli görevimiz olacaktır” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.