Dolar 32,5853
Euro 34,8176
Altın 2.412,65
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 27°C
Az Bulutlu
Zonguldak
27°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

AMANSIZ YARIŞTAN ÖNCESİ AKILCI BİR BASIN TOPLANTISI

AMANSIZ YARIŞTAN ÖNCESİ AKILCI BİR BASIN TOPLANTISI
25 Ocak 2023 20:26
798
A+
A-

RAKİPLER BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİLER .

Karadeniz Ereğli Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mehmet Azman ve ebine rakipler belli oldu.

 

4 Şubat Cumartesi günü yapılması heyecanla beklenen Karadeniz Ereğli Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu’nda rakipler basın toplantısı ile  boy gösterdi ..

Mevcut başkan Mehmet Azman ve ebine raki olacak Cevdet Civelek ve yönetim kurulu adayları bugün bir basın toplantısı düzenledi.

 

Özel bir kafeteryada gerçekleştirilen ve 18.00’de başlayan basın toplantısına Cevdet Civelek ile birlikte aday olarak katılacak Ayhan Erol, Fatih Gürgün, Emin Karakaya ve Okan Şimşek de iştirak etti.

Daha güçlü bir yönetim ilkesi ile yola çıktıklarını kaydeden Civelek, kooperatif yönetimine seçildiği takdirde Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı görevinden ayrılmasına gerek olmadığını hatırlatarak, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde diyalogları sağlam ve esnaflar arasındaki rekabet gücünü arttırmayı hedefleyen bir yönetim oluşturmak istediklerini söyledi.

 

Günden güne artan ekonomik zorluklar karşısında her esnafa gerekli desteği vermekle yükünlü bir yönetim anlayışı güttüklerini ifade eden Civelek, kimseye karşı cephe almadıklarını ve düşmanlık beslemediklerini de vurguladı. Bu genel kurulun, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın son genel kurulunun bir rövanşı olarak algılanmaması gerektiğinin altını çizen Civelek, seçimde oy kullanacak delegenin sandık başında ve gizli oyla oylarını kullanması gerektiğine inandıklarını sözlerine ekledi.

Civelek; “Bizde ebedi düşmanlık olmaz. Bu Ereğli hepimizin Ereğlisi. Biz yönetime gelirsek bizim yönetimimizde şeffaflık olacak.”, dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.