Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Aşı Olmayan Bir Aile Yok Oldu

Aşı Olmayan Bir Aile Yok Oldu
31 Ekim 2021 12:09 | Son Güncellenme: 31 Ekim 2021 12:41
555
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde aynı aileden 4. Kişi de Koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ereğli Sevilen isimlerinden ve eski kalecilerin olan Cihat Yumurtaş’ın gün içerisinde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Ereğli ilçesinde 4 gün ara ile hayatını kaybeden baba Afşin ile Şükrü Yumurtaş’ın ardından anne Nilhan Yumurtaş’ta tedavi gördüğü 24 Ekim tarihinde yaşamını yitirmişti.

İlçede yakalandığı Koronavirüs sonrasında tedavi altına alınan ve 15 Ekim tarihinde hayatını kaybeden Şükrü Yumurtaş’ın ardından baba Afşin Yumurtaş’ta 19 Ekim tarihinde Koronavirüs salgını nedeniyle yaşamını yitirmişti. Anne Nihan Yumurtaş’ta 20 Ekim tarihinde hayatını kaybetmiş ve son yolculuğuna uğurlanmıştı. Ailenin 4. ferdi Cihat Yumurtaş’ında tedavi gördüğü hastanede sabaha karşı hayatını kaybettiği öğrenildi. Cihat Yumurtaş’ın alınacak tedbirler doğrultusunda son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

BABASINA REFAKAT EDERKEN KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞ…

Cihat Yumurtaş’ın babası Mustafa Afşin Yumurtaş’a refakat ettiği 6 gün içerisinde yakalandığı ve durumunun ağırlaşmasının ardından Özel Anadolu hastanesine yatırıldığı ve 15 gün süren tedavisinin ardından bugün yaşamını yitirdiği öğrenildi.

İlçede birçok spor kulübünde kalecilik yapan ve ilçenin sevilen isimlerinden olan Cihat Yumurtaş’ın ölümü spor camiası başta olmak üzere sevenlerini yasa boğdu.

Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Cihat Yumurtaş’ın vefatı ile birlikte ilçede Ekim Ayında hayatını kaybedenlerin sayısı 49’a bugüne kadar hayatını kaybedenlerin sayısı ise 369’a yükseldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.