Dolar 32,5111
Euro 34,9332
Altın 2.434,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 17°C

Başkan Posbıyık, başvurusunu yaptı

Başkan Posbıyık, başvurusunu yaptı
23 Kasım 2023 13:01
105
A+
A-

Başkan Posbıyık, başvurusunu yaptı

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Yönetimler seçimlerinde tekrar Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) adaylık başvurusunu yaptı.

 

#Başkan #Halil Posbıyık

Tarinin en büyük afetini yaşayan Kdz. Ereğli’de Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Kenti yeniden ayağa kaldıracağım” diyerek, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) adaylık başvurusunda bulundu.

 

Başkan Posbıyık, beraberinde CHP Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları Haluk Okur ve Tayyar Mendeş ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı’na giderek adaylık başvurusunu yaptı. İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Posbıyık, Ereğli’nin zor günlerden geçtiğini belirterek; “Tarihimizin en büyük felaketini yaşadık. Fırtına ve sel baskını kentimize çok büyük zararlar verdi. Bu şehri yeniden ayağa kaldırmak istiyorum. Bunun için gerekli tecrübe ve ekibim var. Eskisinden daha güzel, ışıl ışıl bir Ereğli olacak. Adaylık başvurumu başkan yardımcılarım ile birlikte basını da getirmeden yapıyorum, çünkü şimdi çok işimiz var. Diğer aday arkadaşlara da başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Her şey çok güzel olacak” dedi.

 

 

İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu adaylık başvuru belgesini imzalayarak Başkan Posbıyık’a teslim etti ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ‘Partimiz için, şehrimiz için hayırlı, uğurlu olsun’ dileğinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.