Dolar 32,3724
Euro 34,7968
Altın 2.412,65
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 20°C

”Bu halkı kimse kandırmasın!

”Bu halkı kimse kandırmasın!
8 Mart 2024 23:42
41
A+
A-

HAMZAFAKIHLI VE TOPÇALI SEZERİ DAVUL ZURNA İLE KARŞILADI

Hamzafakıhlı ve Topçalı Halkı, Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer’i davul zurna ile karşıladı.

Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer beraberinde Milletvekili Saffet Bozkurt, Ak Parti İlçe Başkanı M. Mücahit Andiç ve Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri ile Hamzafakıhlı ve Topçalı Mahallelerinde “Halk Buluşması” gerçekleştirdi.

TOPÇALI VE HAMZAFAKIHLI GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ BİZİMLE GÖRECEK”

Başkan Adayı İbrahim Sezer ilk olarak Hamzafakıhlı ve Topçalı Mahallelerinin ihtiyaçları arasında Sağlık Ocağı’nın ve çocuklar için Oyun Alanları’nın olduğunu, 1 Nisan’dan sonra bu ihtiyaçların, giderilmesi konusunda ilk önceliği vereceğini belirtti.

Ereğli’nin her“SEL FELAKETİNDE BİZ YANINIZDA POSBIYIK FESTİVALDEYDİ” mahallesine, Hamzafakıhlı ve Topçalı Mahalleri de dahil, eşit hizmet götüreceklerini, mahalle ayrımı yapmaksızın bölgeye yakışır alanlar inşa edeceği konusunda, bilgiler veren Sezer özetle şunları söyledi.

“Ben Belediye Başkanı olduğum zaman, sizler şimdiye kadar gördüğünüz belediyecilik hizmetleri ile bizden sonraki dönemde aldığınız hizmetleri karşılaştırdığınızda, hizmet farkını göreceksiniz.

Bu hizmet anlayışımız ile “Gerçek Belediyecilik” nasıl yapılırmış göreceksiniz. Topçalı ve Hamzafakıhlı Mahalleleri gerçek hizmeti bizimle görecek. Bundan şüpheniz olmasın.”

“SEL FELAKETİNDE BİZ YANINIZDA POSBIYIK FESTİVALDEYDİ”

Milletvekili Saffet Bozkurt mahalle ziyaretinde yaptığı konuşmanın başında ilk olarak vekilliği döneminde Ereğli’ye kısa zamanda birçok yatırımı getirdiklerini kaydetti.

Bozkurt “Başkan Halil Posbıyık seçimden seçime elinde onlarca projelerin içerdiği katalogla sahneye çıkıyor. Bunların kaçı yapıldı sormak lazım.”

Şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Geçen yıl Topçalı ve Hamzafakıhlı Mahallerinde bir sel olayı yaşanmıştı. Bizler bu sel felaketi esnasında hemen sizlerin yanına koştuk. Ama mevcut Belediye Başkanı Halil Posbıyık festivalini bırakıp gelemedi. Bu tür yaşanan Doğal Afetlerde belediyeler öncelikli olarak halkın yanında olmalı. İnşallah bu tür doğal afetler ile karşılaşmayız. Yaşanır ise bizim Belediye Başkan Adayımız İbrahim Sezer ve ben dün olduğu gibi yine sizin yanınızda olmaya söz veriyoruz.” dedi.

“İYİ PARTİ’NİN GERÇEK ADAYI KİM?”

Ayrıca Bozkurt, İyi Parti’nin Adayı olan Murat Sesli’nin kafaları karıştıran adaylığı hakkında mahalle sakinlerine bilgilendirmeler yaptı.

Bozkurt, “Eski Belediye Başkanı Murat Sesli mi aday? Yoksa kuzeni olan Murat Sesli mi?

Bu halkı kimse kandırmasın!

Ereğli tarihinde böyle bir adaylık görülmemiştir. Gerçek Murat Sesli belediyeyi yönetmeyecek. Mevcut gösterilen aday hiçbir yerde yok. Açıklama yok, sahneye çıkıp konuştuğu yok. Bu halkın kafasını karıştırmaktır. İyi Parti’nin aday gösterdiği Murat Sesli eski belediye başkanlığı yapmış kişi değildir.” dedi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.