Dolar 32,3761
Euro 34,7901
Altın 2.434,45
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C

DAVALARI KADERLERİNE gönül bağı ile işlenmiş ülküdaşlar bugün yine halkla kucaklaştı.

DAVALARI KADERLERİNE gönül bağı ile işlenmiş ülküdaşlar bugün yine halkla kucaklaştı.
23 Mart 2024 02:37
74
A+
A-

Mhp  Teşkilatı Yorulmak Nedir Bilmiyor!

 

Nasıl anne eli değmemiş bir mutfağın lezzetli olma şansı yoksa,  annesiz bir evladında  mutlu olamayacağı gerçeği tartışılamaz ise Belediye Başkanlığı makamına değecek bir kadın elinin güvenilirliği de  tartışılamaz.

Ve bu yolda rakiplerinden uzun ara önde olan  ,DAVALARI KADERLERİNE gönül bağı işlenmiş ülküdaşlar bugün yine halkla kucaklaştı.

İftar sonrası programlarımızda Kavaklık, Elmatepe, Potbaşı ve Hatip bölgelerimizde kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdik. Kıymetli vatandaşlarımızın çay sohbetlerine eşlik ettik.

Her girdiğimiz kahvehane de şahsıma ve partimize teveccüh edenlerin çoğunluğu şehrimizin geleceği için umut vaat ediyor.

Görüyorum ve ilan ediyorum ki bir takım iddialar ve algı çalışmaları aksine Kdz Ereğli’de iki veya üç aday seçime girmiyor.

Milliyetçi Hareket Partisi şehrin her mahallesinde, her sokağında ve her noktasında var.

 

Gençlerimiz, kadınlarımız, esnafımız, memurumuz, emeklilerimiz hepsi bizden göreve gelmemizi ve şehrin kaderini değiştirmemizi bekliyor.

 

Vatandaşımız bizleri görüyor, biliyor ve destekliyor. Biz de onlar için mücadele etmeye devam ediyoruz.

 

Algılar muhatabımız değil. Rakiplerimizden geride olduğumuz tek şey seçim uğruna yapılan ve normal yollardan geri dönüşü olmayan devasa harcamalar.

 

Halk ile paylaşıp halk ile bölüşüyoruz. Halkın samimiyeti ile yolumuza devam ediyoruz.

 

Birlikte başaracağız.

 

Haydi Kdz. Ereğli’ye Kadın eli değsin !

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.