Dolar 32,5158
Euro 34,6976
Altın 2.489,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 18°C

Demek ki Önceki Kaymakam Ereğli’lilere Sadece Güzel Gülüyor Muş ?

9 Aralık 2021 18:15 | Son Güncellenme: 9 Aralık 2021 18:22
955
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki plajlar mevkisinde konuşlu baraka ve çadırlar kaldırılıyor.

Edinilen bilgiye göre, çevredeki vatandaşların da şikayeti üzerine, Ereğli Belediyesi uhdesindeki plajların uzantısındaki kumsalda ve karayolu kenarında oluşturulan çadır ve barakaların kaldırılması için Kaymakamlığa şikayette bulunuldu.

Kaymakamlığın durumu bildirdiği Ereğli Belediyesi de, söz konusu mahaldeki çadır ve baraka sahiplerine uyarıda bulunarak, bir hafta mühlet verdi.

Ancak, aradan geçen süreye rağmen kaldırılmayan çadır ve barakaların, bugün sabah saatlerinde Polis ve Belediye Zabıta ekipleri ile birlikte gelen Belediye Temizlik İşleri müdürlüğü ekiplerince önce içerideki malzemeler boşaltıldı.

Ardından ise Belediyeye ait dozer ve kepçe vasıtasıyla da çadır ve baraklar yıkıldı.Yıkım sırasında iki yavru kedinin kaldığını gören ekipler bir süre kedileri bulabilmek için çaba harcadı.

Ekiplerce yakalanan yavru kediler taşıma kafesine konularak Ereğli Belediyesi’ne ait Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ne kaldırıldı.

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürü Halit Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ereğli Kaymakamlığı talimatI doğrultusunda Ereğli-Alaplı karayolundaki kıyılardaki imara aykırı yapıların tespit edilmesinin ardından 1 hafta önce boşaltılma tebligatları yapıldığını, bazı vatandaşların kaçak olan yapıları kendilerinin kaldırdığını

DİNAMİT LOKUMU BULUNMUŞTU!

Bilindiği gibi bir süredir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirleri ekiplerince ‘uyuşturucu kullandığı/bulundurduğu iddiası ile takibe aldıkları A.B’nin, Ereğli-Alaplı karayolundaki sahil bandındaki barakasına dün (8 Aralık) gece baskın düzenlenmişti.

Gerçekleştirilen baskında yapılan aramada, söz konusu şahsın barakasında dinamit lokumu ele geçirilmesi üzerine bomba uzman ekipleri olay mahalline gelerek dinamit lokumunu etkisiz hale getirerek muhafaza altına almışlardı.

Şahıs da doktor kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülmüştü.

Bu arada, çevrede ikamet eden vatandaşlar da, söz konusu çadır ve barakalarda, uyuşturucu kullanan ve fuhuş yapan kişilerin barındırıldığını iddia etmişlerdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.