Dolar 32,5561
Euro 34,8449
Altın 2.431,61
BİST 9.712,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Az Bulutlu
Zonguldak
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C

DENİZ HARP OKULU ÖĞRENCİLERİ, KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDE

DENİZ HARP OKULU ÖĞRENCİLERİ, KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDE
5 Eylül 2022 14:04 | Son Güncellenme: 6 Eylül 2022 10:08
266
A+
A-

DENİZ HARP OKULU ÖĞRENCİLERİ, KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDE

Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu öğrencileri Kdz. Ereğli Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

 

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli’nin Deniz Kuvvetleri’yle bütünleşmiş bir kent olduğunu belirterek, “Türk Silahlı Kuvvetleri ile iftihar ediyoruz, sizlerle gurur duyuyoruz. Geleceğin komutanları olan sizlere eğitimlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Deniz Harp Okulu öğrencilerini başkanlık makamında ağırladı.

Başkan Posbıyık, eğitimleri kapsamında Kdz. Ereğli Liman’ını ziyaret eden Deniz Harp Okulu öğrencilerini belediye girişinde törenle karşıladı. Birlik Komutanı Dz.Alb. Volkan Salih Eser, Dz.Yb. İbrahim Dilek, Dz.Yb. Yasin Yahşi ve öğrencilere ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Posbıyık; “Başta komutanlarımız olmak üzere öğrencilerimize selam ve sevgilerimi iletiyorum. Sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kdz. Ereğli Deniz Kuvvetleriyle bütünleşmiş bir kenttir. Bu bütünleşme bütün alanlarda mevcut. Gayet iyi ilişkilerimiz var. Sizleri burada görmek mutluluk verdi. Silahlı Kuvvetlerimizle, Deniz Kuvvetlerimizle iftihar ediyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Geleceğin komutanları olan sizlere eğitimlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Dz.Alb. Volkan Salih Eser de Ereğli’de bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Ziyaretin sonunda karşılıklı hediyeleşme gerçekleşti ve hatıra fotoğrafı çekildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.