Dolar 32,3934
Euro 34,7795
Altın 2.397,20
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 21°C

DOLU DOLU HAFTA SONU

DOLU DOLU HAFTA SONU
19 Şubat 2024 21:14 | Son Güncellenme: 19 Şubat 2024 21:22
96
A+
A-

DOLU DOLU HAFTA SONU

Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim SEZER; Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve partililer ile seçim gezileri kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Sezer, Kepez Pazarı, Sosyete Pazarı ve Çınaraltı’nda bulunan esnafı, taksi duraklarını hafta sonu ziyaret etti. Ayrıca Ereğli Devlet Hastanesi’ndeki hastalarıda unutmayan Sezer, ziyaretinde hasta ve yakınlarının sorunlarını dinledi ve acil şifalar diledi.

İbrahim Sezer’in gezileri sonrası tesbitleri ve teşekkür mesajı şu şekilde;

‘Çok kıymetli Kdz.Ereğli halkımızla bir araya gelerek; Devlet Hastahanesi, pazar yerleri, taksi durakları ve bozhane mevkindeki ziyaretlerimize bizleri kabul ettikleri için kendilerine tekrardan sözlerimizi hatırlatarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Bölge halkıyla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Ereğli’mizin kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığını halkımızdan duymak, bizleri seçim çalışmalarımızda etkili bir şekilde teşvik ediyor. Bunun bilincinde hareket ediyoruz ve bölge halkımız bu konuda müsterih olsunlar.

Ereğli’li vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz yenilik sözü, seçim çalışmalarımızda bizlere motive kaynağı olmaktadır. Daima birlik ve beraberlik içinde bölgemizin tüm sorunlarını el ele, gönül gönüle çözeceğiz. Bir kez daha kendilerine bizleri samimi ve içten karşıladıkları için teşekkür ediyoruz.’

İbrahim SEZER

Ak Parti Belediye Başkan Adayı

 

 

YORUMLAR

  1. ByKaL dedi ki:

    “Ereğli’nin kaybedecek 5 yılı daha yok” diyor herkes. Nedir bunlar onlarıda söyleseler keşke. Bilsekte, evet bunlar yapılsa iyi olur, hayır o şekilde olmaz desek. Herkes sallıyor bol keseden. Bekara karı boşamak kolaydır! misali.