Dolar 32,4475
Euro 34,7401
Altın 2.437,40
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

ERDEMİR’DE BAŞVURU SÜRECİ TAMAMLANDI: 11 BİN BAŞVURU YAPILDI

ERDEMİR’DE BAŞVURU SÜRECİ TAMAMLANDI: 11 BİN BAŞVURU YAPILDI
22 Nisan 2021 08:52 | Son Güncellenme: 22 Nisan 2021 09:24
618
A+
A-

ERDEMİR’DE BAŞVURU SÜRECİ TAMAMLANDI: 11 BİN BAŞVURU YAPILDI

Erdemir, bünyesinde istihdam edilecek kişilere yönelik başvuru sürecinin tamamlandığını açıkladı.

30 Mart’ta başlayan ve 16 Nisan’da tamamlanan süreçte, 11 bin üzerinde başvuru yapıldı.Erdemir’den konuya ilişkin olarak yapılan açıklama şöyle:“Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından Erdemir, işletme ünitelerinde görevlendirilecek saat ücretli çalışanları istihdam etmek için 30 Mart’ta başlattığı başvuru sürecini 16 Nisan’da tamamladı. İşe alım sürecinde toplam 11 binin üzerinde başvuru gerçekleşti.

Başvuru süreci devam ederken, Erdemir’in adaylarda aradığı; meslek liseleri ve meslek yüksek okullarının metalürji, makine, metal, elektrik-elektronik, döküm, endüstriyel otomasyon, kontrol ve otomasyon alanlarından mezun ve 18-25 yaş aralığında olunması kriterlerini karşılayan adaylar için genel yetenek ve teknik bilgi sınavlarına 5 Nisan’da başlandı.

Erdemir’de işe alım prosedürü çerçevesinde düzenlenen teknik bilgi ve genel yetenek sınavları, mülakat süreçleriyle devam edecek olup, başvuru yapan tüm adaylara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Tüm süreci şeffaflık esasına göre yürüten Erdemir, adayları sürece dair bilgilendirecek.

Aramıza katılacak her yeni çalışma arkadaşımızla daha da güçlenecek; yetkin, donanımlı, çalışkan ve azimli insan kaynağımızla birlikte ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.