Dolar 32,5910
Euro 34,8590
Altın 2.491,84
BİST 9.701,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 23°C

Ereğli Kışla Sanayi Sitesi’nde de Eylem Var.

Ereğli Kışla Sanayi Sitesi’nde de Eylem Var.
18 Nisan 2023 20:30
301
A+
A-

Seçimler öncesi saha çalışmalarına hız veren, geçtiğimiz hafta sonundan itibaren de ziyaret programlarını sıklaştıran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul, 18 Nisan Salı günü de ilk olarak Ereğli Kışla Sanayi Sitesi’ndeki işletme sahipleri ve çalışanları ile bir araya geldi.

 

Beraberinde partisinin İlçe Başkanı Hikmet Uzuner, ilçe örgütü yöneticileri ve Seçim Koordinasyon Merkezi üyeleri ile birlikte sabah erken saatlerde siteye giden Eylem Ertuğrul tek tek işletmeleri dolaştı.

İşletme sahipleri ile seçimler üzerine görüş alışverişinde bulunan Eylem Ertuğrul, 13. Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin önemine değindi.

Tek adam rejiminin ülkeyi getirdiği noktanın karanlık olduğunu ve ekonomik olarak saha da ağır bir darboğaza doğru sürüklendiğimizi ifade eden CHP Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul; “Vatandaş aylardır önüne sandık konulacak günü bekliyor; çünkü milyonlarca insan bu hükumetten ve bu rejimden kurtulmak istiyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, başta emekçi kesim olmak üzere halkın güvendiği ve kurtarıcı olarak gördüğü tek isim haline geldi.”, dedi. Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde genel başkanları için oy ve destek isteyen Ertuğrul özetle şu görüşleri paylaştı:

“Sayın Genel Başkanımız, Millet İttifakı çatısı altında ilk günden bugüne kadar sağlam duruşu, nezaketli üslubu ve birleştirici tutumu ile vatandaşın gönlünü fethetti. Genel Başkanımızın sergilediği siyasî anlayış, millerimizin özlemini duyduğu ayrıştırmayan, bütünleştiren yaklaşımın en güzel örneği olarak kabul ediliyor. Altı partinin bir araya gelmesiyle kararlaştırılan yönetim politikaları ile de genel başkanımıza duyulan güven daha da arttı. Milletimiz kurtarıcısını bekliyor; bu açık ve net. Şundan eminiz ki 15 Mayıs’ta doğacak güneşle Türkiye’ye yeniden bahar gelecek.”

Ülkenin içinde bulunduğu her olumsuzluğun Zonguldak ve Karadeniz Ereğli’de de en yoğun şekilde hissedildiğini kaydeden Ertuğrul, emeğin başkenti Zonguldak ve Karadeniz Ereğli’de toplumun ve sektörün her kesiminden vatandaşımız olduğuna atıfta bulunarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yıllarca emeğin başkenti olarak kabul edilen ve bu kimliğini de elinde bulundurmaya gayret eden Zonguldak, ne yazık ki bugün emekli kenti haline geldi. Yoğun bir işsizlik yaşanan bölgemizde esnafımız ve işletmecimiz de ekonomik sıkıntılar altında. Gençlerin iş bulmak için köylerinden göç etmek zorunda kaldıkları bir il ve ilçede yaşıyoruz. Bundan sonra daha fazla zaman kaybetmeden bu bölgede istihdam olanaklarını arttırıcı girişim ve çalışmalara hız vermek gerekiyor. Şu çok açık bir şekilde anlaşılmıştır ki bu girişimleri mevcut iktidarla yapmak artık olanaksız hale gelmiştir. Bu iktidarın temel amacı yandaşı daha zengin yapmak, bu uğurda da vatandaşı daha fazla ezmektir. Gereksiz vergi yükü altında bırakılan işverenin umudu da Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’dır. Bu sebeple de Ereğli halkının her bireyinden başta sayın genel başkanımıza ardından da tüm adaylarımıza destek bekliyorum. Bu yolun sonunda bahar ve aydınlık Türkiye var.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.