Dolar 32,3865
Euro 35,0621
Altın 2.326,80
BİST 9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

Dürüst Savaşın Galibinin Boynu Eğilmez!

Dürüst Savaşın Galibinin Boynu Eğilmez!
21 Eylül 2022 19:42 | Son Güncellenme: 22 Eylül 2022 22:08
569
A+
A-

KELEŞ’İN ERDEMİR İLE KAVGASININ NEDENİ BU MU?

TSO Başkan adayı Niyazi Özcan, belgelerle konuştu…

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Niyazi Özcan, TSO Başkanı Arslan Keleş’in, 12 ortak ile birlikte kurduğu ‘Ereğli Birleşim Grup Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş’ adlı şirketin belgesini basınla paylaştı.

Özcan, Keleş’e seslenerek; ‘Hani sac ticareti ile bir ilgin yoktu.

Peki bu belge ne başkan.

Erdemir ile kavganın asıl sebebi bu mu?’, diyerek; Arslan Keleş’e seslendi.

TSO Başkanı Niyazi Özcan’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:
“Mevcut TSO Başkanı Arslan Keleş, her basın toplantısında ‘Kimse benim ucuza sac alıp-sattığımı iddia edemez. Ben sac ticareti yapmıyorum ki, karnım ağrısın’, şeklinde beyanda bulunuyor. Ama siz değerli basın mensuplarıyla paylaşacağım belge, aksini söylüyor.

Belgeye göre;

Arslan Keleş ve 12 arkadaşı 08 Ağustos 2022 tarihinde ‘Ereğli Birleşim Grup Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş’ adıyla asıl amacı her türlü demir-çelik ürünlerini alıp-satmaya yetkili bir şirket kuruyor. Keleş, son basın toplantısında beni zan altında bırakmak adına kurduğum sac firmasını, bilançosunda hiçbir ticaret matrahı bile olmadığı halde, kafaları karıştırmak adına açıklamalar yapıyor. Ama kendisinin ortağı olduğu sac firmasından kimseye bahsetmiyor.”
“KAVGANIN ASIL AMACI BU MU?”
“Şimdi kendisine soruyorum.

Ortaklarınla birlikte kurduğun bu sac firmasına TSO başkanı olarak nemalanamadığın için mi Erdemir’le kavga yolunu seçtin?

Gizli kapaklı şirket kurarken, ekip arkadaşlarından ve sana inananlardan hiç mi utanmadın? Meclis’e seçtiğin ekip arkadaşlarından kaçı senin bu listedeki isimlerle resmen ortak olduğunu biliyor?

‘Niyazi Özcan’ı ‘FETÖ destekliyor’, dedikodusu yaparken, bu gelişme sana nasıl dönecek, bunu hiç düşündün mü?

Şimdi cesaretin varsa çık bu soruları yanıtla?”, dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.