Dolar 32,5892
Euro 34,7871
Altın 2.422,50
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 28°C
Az Bulutlu
Zonguldak
28°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 15°C
Cts 16°C

Hatip Camii Görenleri Hayran Bırakıyor..

Hatip Camii Görenleri Hayran Bırakıyor..
21 Ocak 2021 01:16 | Son Güncellenme: 21 Ocak 2021 01:20
1.610
A+
A-
Ereğlinin en merkezi camii bilindiği üzre hatip camisidir .

Uzun yıllardır bakımı yapılamayan cami en son seçilen camii yönetiminin ellerini ve yüreklerini değdirmesi ile harika bir görünüme ve her şeyden önemlisi duygulandıran bir vefaya da şahitlik yaptı .

Hatip Camii Yaptırma Ve Yaşatma Derneği Başkanı Talat Doğan Ve Yönetimi Cami yönetimine geldikleri günden beri Çevre Mahalleliler ve Cami Dernek Yönetimleri Tarafından Dikkatle Takip Edilip Yaptıkları İşlerle Takdirle karşılanıyorlardı ama en son yaptıkları dayanışma ise mahalle halkını ve müslüman alemini çok mutlu etti ..

Talat Doğan ve Yönetimin katkıları ile bu mucizevi değişikliği gösteren cami aslında farklı bir duygusallığa da şahitlik yaptı .

Cami Yönetimini oluşturan Başkan Talat Doğan Ve Ekibinde yer alan her bir kişinin babalarının bu camiide büyük birer emekleri vardı.

Ve bugün babalarının yıllarca ayakta tutmak için çaba gösterip, alınlarını Secdeye koydukları hatta hakkın rahmetine kavuştuklarında helalliklerinin alındığı ve uğurlandıkları bu camiiye artık o babaların evlatları sahip çıktı ve camiyi el birliği ile muhtesem bir görünüme kavuşturdu..

Yeni gelen yönetim ve değerli başkanları Talat Doğan önderliğinde yapılan Camii hakkında aldığımız bilgilere göre;
Camiide akan yerlerin tadilatları, dış boyası dekorasyonu,
İnce bir çatı tamiratı yapıldığı ve en kısa zaman içindede yarım kalan bazı iç onarımlarında yapılmaya devam edileceği bilgisi de değerli başkan Talat Doğan tarafından doğrulandı.

Bu camiinin ilk yapımından son halini alana kadar ki süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerimizi bir borç biliriz .
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.