Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

İBRAHİM SEZER “BAŞTAKİ NE YAPARSA ARKASINDAKİ DE ONU YAPAR”

İBRAHİM SEZER “BAŞTAKİ NE YAPARSA ARKASINDAKİ DE ONU YAPAR”
23 Mart 2024 20:33
70
A+
A-

 

İBRAHİM SEZER “BAŞTAKİ NE YAPARSA ARKASINDAKİ DE ONU YAPAR”

İbrahim Sezer Belediyede rüşvet var mı yok mu konusunda, ikili ilişkilerde baştaki ne yaparsa arkasındaki de onu yapar açıklamasını yaptı.

Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer kendisinin başkan olduğunda rüşvetin söz konusu bile olamayacağını, Ereğli’nin bu konuda kendisine, samimiyetine inanmasını ve güvenmesini istedi.

BİZİM OLDUĞUMUZ YERDE RÜŞVETTE OLMAZ KAYIRMA DA OLMAZ!

İbrahim Sezer Belediyede rüşvet var mı yok mu konusunda yaptığı açıklamada;

“Bizim olduğumuz yerde rüşvet olmaz. Kayırma olmaz. Şimdiki ilişkilerde vardır yoktur olabilir. Niye olabilir? Çünkü baştaki neyi yaparsa arkadaki de onu yapar. Bizler de böyle bir duruma tenezzül ve müsaade etmeyeceğimiz için, aşağıdaki hiç kimse, hiçbir birim rüşvet ya da ayrımcılık gibi bir beklenti içine giremeyecektir. Yapma şansları da olmayacaktır. “

HERKESİN BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞU AİLESİ VAR ASLA İŞÇİ ÇIKARMAYACAĞIZ

Belediye Başkanı olması durumunda belediyeden işçi çıkarıp çıkarmayacağı konusunda merak edilenleri dile getiren Sezer, belediye başkanı olduğunda işçi çıkarmanın söz konusu bile olmadığını, herkesin bakmakla yükümlüğü olduğu bir ailesi ve yapmak zorunda planlı plansız ödemeleri olduğunu bildiklerini bu tür mağduriyete kesinlikle izin vermeyeceklerini ifade etti.

EREĞLİ BELEDİYESİNİN SADECE İYİ BİR PLANLAMAYA İHTİYACI VAR

Belediye’de çalışan her personelin çalışkan, üretken ve güçlü kadrosu olduğunu ifade eden Sezer, bankamatik memurluğu ve işçiliği yapanlara da asla müsaade etmeyeceklerini belirtti. Belediye Başkanı İbrahim Sezer konu ile ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi;

“Ereğli Belediyesi insan kaynağı açısından çok zengin bir belediye. Ayrıca belediyenin güçlü, üretken ve çalışkan bir kadrosu vardır. Ereğli Belediyesi’nin sadece planlamaya ihtiyacı var. Ben çalışan arkadaşlarımın 8 saat çok verimli çalışmalarını isteyeceğim. Ama bende en az on beş saat çalışacağım.

Ben şuna çok inanıyorum. Ben İbrahim Sezer’i çok seviyorum, başkanımı seviyorum diyen arkadaşın belediye de isteyerek çok daha verimli çalışacağına inanıyorum. Diğerlerine de örnek olacağına inanıyorum.

Ben çalışanlarla liyakata önem vereceğim. Liyakat sahibi arkadaşlarla yol yürüyeceğiz. Onun yanında bu oğlumun arkadaşı bu kızımın arkadaşı diyerek sadece bankamatik memurluğu, bankamatik işçiliği yapanlara da kesinlikle müsaade etmeyeceğiz.”

BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZA ASLA ZÜL ETMEYİZ

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mitinginde Belediye işçilerinin CHP seçim bürosunda, CHP seçim arabalarına çalışmalara dahil edildiği konusunda açıklamalar yapan Başkan Adayı İbrahim Sezer, bu işçilerin akıbeti konusunda şu açıklamalara yer verdi;

“Ben belediye başkanı olduğumda herkes çok rahat edecek. Herkesin planlı bir işi olacağı için, seçim gibi çalışan arkadaşlarımızı başka bir işe yönlendirme, götürme gibi derdimiz olmayacak. Başka yerlere hizmet ettirme derdimiz olmayacak. Belediye çalışanımızı özel işlerimize ya da siyasi işlere karıştırmayacağız. Bu işçilerimizi Belediye hizmeti dışında hiçbir işte kullanmayacağız. Bu işler benim karakterime de yakışmaz, çalışan o işlerde kullanılan arkadaşlara da züldür. Çünkü herkes aynı görüşte olmayabilir. Herkesi bir yer hizmet ettirme şansınız yok. Dolayı ile hiç kimseyi kendi bilgi ve becerisi dışında çalıştırmayacağız. Özellikle Siyasi işlerde.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.