Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 17°C
Per 18°C

Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen Elini Güçlendiriyor…

Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen Elini Güçlendiriyor…
12 Ekim 2023 20:58
209
A+
A-

Aday adaylığı kararını açıkladıktan sonra ziyaretlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, 12 Ekim Perşembe günü de Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve kısa adı ERMED olan Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Gönüllü’yü ziyaret etti.

Dikmen ilk olarak Kandilli Belediyesi’nde Başkan Mustafa Aydın ile bir araya geldi.

Yaklaşık bir saat süren görüşmede Dikmen’e eşi Tunay Dinçer Dikmen de eşlik etti.

Konuklarını makamında misafir eden Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın ziyarette çok önemli açıklamalarda bulundu. 2014’te göreve geldiği beldede dokuz yılı aşkın zamandır gerçekleştirdikleri altyapı çalışmaları ve hizmetler hakkında bilgiler veren Aydın, Türk siyasetinin en köklü partisinde belediye başkan aday adaylığını açıklayarak çalışmalarına başlayan Muhittin Dikmen’e başarı diledi. Aydın özetle şu görüşleri sundu:

 

“Yerel çalışmalarda da insanî ilişkiler çok önemli. Cumhuriyet Halk Partisi’nin de bu yönden çarelerinin hiç tükenmediğini ve tükenmeyeceğini de çok iyi bilmek gerekiyor. Hepimiz bir görev icra ediyoruz. Ereğli’de ise son zamanlarda; ‘Mevcut Belediye Başkanı aday olmazsa kim olur?’, diye bir söylem var. Bence bu çok yanlış bir ifade. Sizin, aday adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçenekleri olduğunu ortaya koymanız çok önemli. Sizin bu kararınız, çok doğru zamanda, çok doğru adımlar… Ben bundan dolayı da sizi tebrik ediyorum. Eminim ki aday adaylığı noktasında birkaç seçenek daha çıkacaktır. Bu, bir medenî cesarettir. Cumhuriyet Halk Partisi, birçok partinin atlatamayacağı dalgaları atlatmış bir partidir. Bu tecrübeye de sahiptir. Sizlerin, isim olarak, ortaya çıkması, bir öncülük yapmış olmanız çok güzel. Şahsen gönlümden geçen, sizin gibi herkese cesaret verecek isimlerin bu günlerden çalışmalara başlaması. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin en eski partisi. Birçok konuda çözümlerini üretir. Partinin geleneğinde bu var. Sizin ortaya çıkmanız ve çalışmalarınıza zaman kaybetmeden başlamanız hepimizin için çok değerli. Bunu da can-ı gönülden söylüyorum. İnşallah her şey gönlünüze göre olur. Hiçbirimizin kimseyle bir işi yok; hepimiz kendi işimize bakacağız. Daha iyi çalışarak vizyonumuzu ortaya koyacağız. Siz Karadeniz Ereğli’nin belediye başkanlığına adaysınız. Sizi bağlayan kısmı Karadeniz Ereğli halkının düşüncesidir. Karadeniz Ereğli’nin çarşısına girdiğinizde orada gördüğünüz muhabbet her yere yayılır. O çarşıda halktan aldığınız cevap neyse emin olun ki, eninde sonunda partimizin vereceği cevap da budur.”

 

Misafirperverliğinden ve kendisiyle ilgili düşüncelerinden dolayı Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın’a teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen de konuşmasında, ağırlıklı olarak Kandilli beldesinden söz etti. Bir yöre insanı olarak en büyük hayallerinden birinin Kandilli’nin eski güzel günlerine dönmesi olduğuna vurgu yapan Dikmen, bu açıdan da Belediye Başkanı Aydın ve ekibinin ortaya koyduğu hizmetlerin önemine değindi ve şu görüşleri sundu:

 

“Benim düşüncem, Kandilli bir nevi Oxford gibi. Kandilli’de eskisi gibi gençlerin yaşadığı, sosyal imkanlar bulabildikleri, Ereğli’ye ihtiyaçlarının bile olmadığı; burada okuyup sonrasında da yine buraya yerleştikleri bir belde niteliği olmalı. Hatta evlatlarımızın burada açılabilecek bir maden fakültesinde okuyabildikleri ve yine bu topraklarda iş bulabildikleri ortamlar yaratılmalı. Benim böyle bir hayalim var. İnşallah sizin de projeleriniz gerçekleştiğinde Kandilli halkı için en iyisi neyse onlar gerçekleşir.”

 

***

 

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ı ziyaret ettikten sonra Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği’ne (ERMED) geçti. ERMED ziyaretinde Dernek Başkanı Doğan Gönüllü, 2. Başkan Fikri Kapan, derneğin Denetleme Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın ve üye Ülkü Gönüllü tarafından misafir edilen Dikmen, deneyimli gazetecilere belediye başkan aday adayı olma niyeti ile ilgili düşüncelerini sundu. Belediye başkanlığının, bir kente, o kentin hak ettiği hizmetleri getirebilecek en üst makam olduğuna işaret eden Muhittin Dikmen, biyografisi ile ilgili de detaylı bilgiler verdi. İçinde bulunulan süreçte kişisel tartışma ve polemiklerden mutlaka uzak duracağını kaydeden Dikmen şu görüşleri sundu:

 

“Ereğli’ye liderlik yapmak ve bu kentte yaşayan insanları bir araya getirmek istiyorum. Göreceksiniz; hiçbir aday adayı ve görevli hakkında tek kelime kötü bir söz sarf etmeyeceğim. Ereğli’ye bir hizmet borcum var. Ben Ereğli için hizmet üretmek istiyorum. Adaletli hizmetlerle, adaletli projelerle bu ilçeye basamak atlatabiliriz. Bu çalışma ve hedeflerimizde de kentimizin siz değerli gazetecilerine her zaman ihtiyacımız var.”

 

Dikmen ve eşi Tunay Dinçer Dikmen’e ziyaretleri için teşekkür eden ERMED Başkanı Doğan Gönüllü de konuklarına hitaben yaptığı konuşmada başarı dileklerini sundu. 2. Başkan Fikri Kapan da Aday Adayı Muhittin Dikmen’e, çalışma ve söylemlerinde farkındalık yaratması önerisinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.