Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Kazadan 1 Acı Haber Daha Geldi. Ölüm 3 e çıktı

Kazadan 1 Acı Haber Daha Geldi. Ölüm 3 e çıktı
24 Kasım 2020 00:06 | Son Güncellenme: 24 Kasım 2020 00:09
459
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydan gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak Devlet hastanesine kaldırılan Şerife Tekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Şerife Tekin’in ölüm haberini alan ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

 

Zonguldak İstanbul karayolu Kandilli kavşağı mevkiinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Yadigar Eroğlu’nun kullandığı 67 TH 454 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına düşmüş ardında da beton duvara çarparak durabilmişti.

Kazada Yadigar Eroğlu ve 3 aylık bebek Hilal Tekin, bebeğin annesi Gamze Tekin (24) ve Şerife Tekin (53) ağır yaralanmıştı. Devlet hastanesine kaldırılan Sürücü Yadigâr Eroğlu ve 3 yaşında ki Hilal bebek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Gece saatlerinde ise bir acı haber daha geldi. Devlet hastanesine kaldırtılan ve durumu ağır olan 53 yaşındaki Şerife Tekin’ de hayata tutunamadı.

Şerife Tekin’in kaldırıldığı yoğun bakımda hayatını kaybettiği haberi geldi..

Haberi alan yakınları bir acı ile daha sarsıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Gamze Tekin’in ise vücudunun birçok yerinde kırık olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.