Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
BİST 9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 19°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR, SEZONA HAZIR…

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR, SEZONA HAZIR…
30 Eylül 2022 11:46 | Son Güncellenme: 30 Eylül 2022 12:03
267
A+
A-

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR, SEZONA HAZIR…

BAŞKAN POSBIYIK: BU KADRO BENİ UMUTLANDIRIYOR

ANTRENÖR AKSU: MÜCADELE EDECEĞİZ, İYİ FUTBOL OYNAYACAĞIZ

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Kdz. Ereğli Belediyespor 2022-2023 sezonuna hazır.

 

Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, ligin başlamasına saatler kala teknik heyet, sporcular, yönetim ve bölge basınıyla dayanışma ve kaynaşma gecesinde bir araya geldi.

 

Kdz. Ereğli Belediyespor’un hak ettiği yerde olması için yönetimle birlikte gayret gösterdiklerini belirten Başkan Posbıyık, “Bu kadro beni umutlandırıyor. İnşallah bu sene istediğimiz hedefe ulaşacağız” dedi. Antrenör İsmail Aksu da takıma güvendiğini ve onlarla zafere ulaşacağına inandığını belirtti. Takım kaptanı Recep Yaşar ise tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Pazar günü Beyçayırı stadında Devrek Belediyespor maçı ile lige başlayacak olan Kdz. Ereğli Belediyespor takımı maç öncesi moral depoladı.

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup ekiplerinden Kdz. Ereğli Belediyespor teknik heyeti, sporcuları, yönetim ve bölge basını sezon öncesi dayanışma ve kaynaşma gecesinde buluştu. 

Musa’nın Yeri Restoran’da düzenlenen ve basın mensuplarının da davetli olduğu geceye Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş, Kdz. Ereğli Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Aksu, kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı. 

BAŞKAN POSBIYIK, “YÖNETİMİMİZ MADDİ MANEVİ HİÇBİR FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMIYOR”

Gecede konuşan Halil Posbıyık, “Şampiyon olacağız gibi çok büyük laflar etmeyi sevmem ama beni umutlandırdınız. Ben, yönetim kurulu, basın mensupları ve Ereğli halkı daima her konuda arkanızda. İyi bir sezon geçirmenizi diliyorum. İnşallah başarılı günler yaşayacağız.” dedi.

Posbıyık şunları söyledi:

“Uzun zamandan beri takımımız çalışmalarını yapıyor. Ben de hazırlık çalışmalarını yakından izledim. En son Kasımpaşa’da arkadaşlarımızı izledik. Bu sezon çok rahatım; yönetim kurulu nefes almadan takımı takip ettiği, yönetim kurulu üyelerimizin maddi manevi hiç bir fedakarlıktan kaçınmadığı için çok rahat bir sezon geçiriyorum. Belediye işleri çok yoğun olduğu için benim her zaman katılmam mümkün olmuyor, 2. Başkanım Halil Bozkuş ve yönetim kurulu üyelerine kendimden daha fazla güveniyorum. Onların yaptıklarını, heyecanlarını çok yakinen izliyorum. Maddi ve manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, gecelere kadar çalışan bir 2. Başkan ve yönetimle çalıştığım için çok mutlu olduğumu özellikle belirtmek istiyorum. Huzurlarınızda hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

-DEĞERLİ BİR KADROMUZ VE TEKNİK HEYETİMİZ VAR-

Sezon öncesinde çok değerli transferler gerçekleştirdik. Çok değerli bir teknik heyetimiz var. Çok bilimsel çalışıyorlar. Bu akşamı düzenledik, değerli basın mensubu üyelerimizle futbolcularımızı buluşturmak istedik. Biz hem yönetim kurulu, hem futbolcularımız, hem Ereğli halkı hem de basın mensuplarıyla birlikte bu başarının peşinde koşacağız. Birlik beraberlik içerisinde götüreceğiz. Futbolcu kardeşlerime ve teknik heyete sesleniyorum; beni çok umutlandırdınız. Lütfen bu umudum hep devam etsin. Ereğli spor tarihine bir anı bırakmak istiyoruz, bir tarih yazmak istiyoruz.  Sizin her türlü haklarınızı savunmak ve özel yaptığımız anlaşmaları yerine getirmek bizim en büyük taahhüdümüz. İlerleyen zamanlarda yüzümüz güldükçe, mutlu oldukça bizim sizi daha fazla mutlu edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Başarılarınızı özlemle bekliyoruz ve ben buna inanmaya başladım. Şampiyon olacağız gibi çok büyük laflar etmeyi sevmem ama beni umutlandırdınız. Ben, yönetim kurulu, basın mensupları ve Ereğli halkı daima her konuda arkanızda. İyi bir sezon geçirmenizi diliyorum. İnşallah başarılı günler yaşayacağız.”  

ANTRENÖR AKSU: ZAFERE ULAŞACAĞIZ

Teknik Direktör İsmail Aksu ise gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Ne kadar güçlü bir camianın içinde olduğumun farkındayım ve bunları tek tek cebimde biriktirip sahada karşılığını vereceğimiz bir takım olacak. Buradaki çocukların hepsine çok güveniyorum, hepsi benim kardeşlerim, oyuncularım. Onlarla bu zafere ulaşacağımı düşünüyorum. Tabi ki bu sadece benimle ve futbolcularla olacak bir şey değil, bunun nasıl olabileceğini burada hep beraber gösteriyoruz. Basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum, yönetimimize çok teşekkür ediyorum, başkanımıza çok teşekkür ediyorum ve belediye başkanımız Halil Posbıyık’a çok teşekkür ediyorum. Burada ne kadar güçlü bir camia olduğumuzu bize hissettirdiğiniz için hepinize gönülden şükranlarımı sunuyorum. Merak etmeyin, biz sahada mücadelenin en üstününü vereceğiz. Tabi ki skor çok önemli ama güçlü bir oyun benim için daha fazla önemli. Biz her zaman güçlü bir oyun oynarsak bu işin sonunda şampiyon olacağımızı da biliyorum. O yüzden de şimdiden taraftarlarımıza, sizlere çok teşekkür ediyorum. Sahada gerekeni yapacağımız için şimdiden çok gururluyum ve mutluyum. Şunu ifade etmek istiyorum; futbol iyi oynandığında güzel bir oyun, bizim de bu futbolu en iyi şekilde oynayacağımıza emin olabilirsiniz.”

KAPTAN YAŞAR: TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Takım Kaptanı Recep Yaşar da,  sezona iyi hazırlandıklarını belirterek; “Bütün çalışmalarımızı yaptık. Tek hedefimiz şampiyonluk, şampiyonluk yolunda bize gösterdiğiniz ilgi alaka bizim için çok değerli. O yüzden her zaman sizlerin yanımızda olmanızı istiyoruz, bu bize ekstra bir güç verecektir. Biz bu gücü yanımızda hissettiğimiz sürece zaten sahada elimizden gelen her şeyi vereceğiz. Ereğli Belediyespor’u olması gerek yer olan profesyonel lige taşıyacağız” dedi. 

Programda ayrıca bu sezon Kdz. Ereğli Belediyespor forması giyecek futbolcuların tek tek isimleri anons edilerek kariyerleri ile ilgili bilgi verildi. 

Hatıra fotoğrafının çekildiği gecede Kdz. Ereğli Belediyespor Takımı, Pazar günü oynayacağı Devrek Belediyespor maçı öncesi moral depoladı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.