Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Kdz. Ereğli ilk iftarını Sesli ile birlikte açtı

Kdz. Ereğli ilk iftarını Sesli ile birlikte açtı
11 Mart 2024 21:50
55
A+
A-

Kdz. Ereğli ilk iftarını Sesli ile birlikte açtı

 

Ramazan ayının ilk gününde Kdz. Ereğli’de yaklaşık 1000 kadar vatandaş İYİ Parti Kdz. Ereğli Seçim ofisinde İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli ile aynı sofrada buluştu.

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli, Belediye Meclis Üyesi Adayları, aileleri ve yaklaşık 1000 kadar vatandaş ilk iftarını beraber açtı.

Ramazan Ayı’nın Kdz. Ereğli, ülkemiz ve tüm islam elemi için hayırlara vesile olmasını dileyen Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli, tüm Kdz. Ereğli halkının Mübarek Ramazan Ayı’nı tebrik etti. Sesli konuşmasında; “Mübarek Ramazan Ayı’nın ilk gününde ekibimiz ve halkımız ile beraber manevi bir ortamda aynı sofrada buluşmak ve dualarda buluşmak gerçekten çok güzel. Birliktelik bizim için çok değerli.

Ramazan Ayı boyunca da İYİ Parti seçim ofisinde iftarlarımız olacak. Tüm halımızı beklerim. Belediye başkanlığım döneminde her mahalle de iftar yapıp, ardından feshane şenliklerinde eğleniyorduk. O günleri o kadar çok özledik ki; inşallah bir sonraki Ramazan ayında yine her mahallemizde iftar programımız olacak. Şimdiden bunu da duyurmuş olalım. Ben bu vesile ile tüm Kdz. Ereğlili hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.