Dolar 32,5089
Euro 34,5693
Altın 2.491,93
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 23°C
Az Bulutlu
Zonguldak
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C

KDZ. EREĞLİ’DE, 3 BİN ÇÖP KONTEYNERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

8 Şubat 2022 13:26 | Son Güncellenme: 8 Şubat 2022 15:29
294
A+
A-

KDZ. EREĞLİ’DE, 3 BİN ÇÖP KONTEYNERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR


200 YENİ KONTEYNER YERLERİNE KONUYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi, 6 gün süreyle etkili olan yoğun kar yağışından sonra kentteki 3 bin çöp konteynerini dezenfekte ediyor. Başkan Halil Posbıyık’ın talimatıyla ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilmek üzere 200 yeni çöp konteynırı alındı.


Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yoğun kar yağışının ardından kentteki 3 bin çöp konteynerini dezenfekte ediyor.
Temizlik İşleri Müdürü Sezgin Okumuş, 59 cadde ve bulvar, 348 sokak ve mesire alanları ile diğer açık alanlardaki 3 bin çöp konteynerini ilaçlı suyla yıkayıp dezenfekte ettiklerini söyledi. Okumuş; “Yıkama aracımızla bazı çöp konteynerlerini sahada yıkıyoruz, bazı çöp konteynerini de şantiyeye getirerek dezenfekte ediyoruz. Yoğun bir kar yağışı dönemi yaşadık. Oluşabilecek kötü kokunun önüne geçmek ve daha sağlıklı bir ortam için çöp konteynerlerimizi dezenfekte ediyoruz” dedi.
-200 YENİ ÇÖP KONTEYNERİ ALINDI-
Başkan Halil Posbıyık’ın talimatıyla ihtiyaç duyulan yerler için 200 yeni konteyner aldıklarını belirten Okumuş; “Bu çalışmayı yaparken bir yandan da eksiklikleri gideriyoruz. Arızalı konteynerleri şantiyemizde tamir etmeye çalışıyoruz. İhtiyaç duyulan yerler için Başkanımız Halil Posbıyık’ın talimatıyla 200 yeni konteyner aldık ve yerlerine koymaya başladık” diye konuştu.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri diğer yandan günlük 110 ton katı atığı tasfiye etmek için yoğun bir mesai harcıyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.