Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 16°C

Mhp Tatil Gününde Bile İşçinin Emekçinin Yanında…

Mhp Tatil Gününde Bile İşçinin Emekçinin Yanında…
1 Mayıs 2023 18:33 | Son Güncellenme: 2 Mayıs 2023 11:34
413
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Adayı Bayram Bozkurt, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlaması için Ereğli İlçesi Galericiler Sitesi ile Belen Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette; Bozkurt, esnaf tarafından güler yüzle ve samimi bir şekilde karşılandı.

İlgi ve alakaları için Galericiler Sitesi ile Belen Sanayi esnafına teşekkür eden Milletvekili Adayı Bozkurt, dur durak bilmeden çalışanları sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti.

Zonguldak halkının MHP teşkilatlarını bağrına bastığını kaydeden Bozkurt, “Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.

14 Mayıs genel seçimleri öncesinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geliyoruz. Seçim beyannamemizi ve projelerimizi her yerde anlatıyoruz. Gittiğimiz her yerde yoğun ilgi ile karşılaşıyoruz. Allah’ın izniyle çok güzel hizmetleri, Zonguldak’ımıza hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi.

 

Milletvekili adaylar içinde yoğun seçim çalışması yapan isimlerden biri olan Milletvekili Adayı Bozkurt, vatandaşlar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.