Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Pts 15°C
Sal 15°C
Çar 16°C
Per 17°C

OCAK BİRLEŞTİRİCİ VE YAPICI ÖZELLİĞİ İLE FARKINDALIK YARATIYOR

OCAK BİRLEŞTİRİCİ VE YAPICI ÖZELLİĞİ İLE FARKINDALIK YARATIYOR
28 Şubat 2024 00:35
68
A+
A-

OCAK, “ILÇENİN İKİ YAKASINI BULUŞTURACAĞIZ”

AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Recep Ocak, seçim çalışmalarını, Karşıyaka Mahallesi Yeni Doğuş Sitesi, Öğretmenler Sitesi ve Polis Evleri Sitesi ile sürdürdü.


Partili ekibiyle birlikte konutları gezen Ocak, apartman sakinlerinin sıcak ilgisiyle karşılandı.
Mahalleye yönelik mesajlarını da veren Ocak, genel idarenin de desteğini alarak, ilçenin iki yakasını buluşturacaklarını ifade etti.
İlçenin iki yakasını, yapılacak modern bir köprüyle ancak genel idarenin desteğiyle buluşturulabileceğini anlatan Ocak, “Onun için diyoruz ki, ilçemize büyük yatırımların, büyük hizmetlerin yapılması ancak genel idarenin desteğiyle mümkün olur. Onun için Alaplı’da iktidarın yerel yönetimine ihtiyaç var. İlçemiz için önümüzdeki dönem büyük bir fırsattır. Vatandaşlarımızdan, daha yaşanabilir bir Alaplı için bu fırsatı kaçırmamalarını özellikle talep ediyoruz.” dedi.


Ziyaret ettiği sokak ve caddelerde önemli eksikler gördügünü belirten Ocak, göreve geldiklerinde bu eksikleri gidereceklerini de belirterek, “Karşıyaka Mahallesini, ilçenin diğer yakasıyla entegre edip, mahallenin çehresini değiştireceğiz. .Buna yönelik projelerimiz de hazır.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.