Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Açık
Zonguldak
19°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

ŞEHİR MERKEZİ VE KÖYLERDE GENÇ VEKİL ADAYI BOZKURT’A SEVGİ SELİ…

ŞEHİR MERKEZİ VE KÖYLERDE GENÇ VEKİL ADAYI BOZKURT’A SEVGİ SELİ…
3 Mayıs 2023 20:11 | Son Güncellenme: 3 Mayıs 2023 23:11
266
A+
A-

ŞEHİR MERKEZİ VE KÖYLERDE GENÇ VEKİL ADAYI BOZKURT’A SEVGİ SELİ…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Adayı Bayram Bozkurt, seçim çalışmalarını Ereğli ve Alaplı bölgesinde yoğunlaştırarak, seçmenle buluşmaya devam ediyor.

KALABALIK PARTİLİLER EŞLİK EDİYOR. 

Özellikle köylerde büyük bir coşkuyla karşılanan Bozkurt’a Ereğli programlarında Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve yönetim kurulu üyeleri Alaplı programında ise MHP Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay ve yönetimine kalabalık bir partili grubu eşlik ediyor.

ALAPLI KÖY PROGRAMALARI DOLU DOLU.

Bozkurt ve MHP kadroların Alaplı İlçesinde gerçekleştirdiği köy programları Çamcılar, Hasanlı, Çatak, Cambazlı, Hallı ve Küçük Kaymaz köyünde adeta sevgi seline dönüştü.

Gittiği her köyde yoğun kalabalıklar tarafından karşılanan Bozkurt, 14 Mayıs genel seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisine destek isteyerek, seçim vaatlerini anlattı.

Yöre halkının sorunlarını da dinleyen ve taleplerine çözüm için söz veren Bozkurt, seçim çalışmalarında gördüğü ilgi sebebiyle oldukça mutlu olduğunu ifade etti.

EREĞLİ ŞEHİR MERKEZİNE ÇIKARMA YAPTI.

Kdz. Ereğli şehir merkezinde ise Müftü Mahallesi, Bağlık Mahallesi ve Kızılay tarafından düzenlenen kan kampanyasına katılarak, temposunu yoğunlaştıran Bozkurt ile vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Bozkurt ve Demirtürk kan bağışına kan vererek destek oldu ve son günlerde ısınan hava ile birlikte siyasi arenayı da sıkmadık el bırakmayarak, ısıtmaya devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.