Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Sesli “Kimsenin ekmeği ile oynamayacağız”

Sesli “Kimsenin ekmeği ile oynamayacağız”
15 Mart 2024 16:53 | Son Güncellenme: 15 Mart 2024 18:58
38
A+
A-

Sesli “Kimsenin ekmeği ile oynamayacağız”

 

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Kemerliler Derneği’ni ziyaret ederek mahalle sakinleri ile buluştu. Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki dönem başkanlarından Murat Sesli Kdz. Ereğli’ye hizmet etmeye geldiklerini belirterek “Göreve geldiğimizde bir tek kişinin bile ekmeği ile oynamayacağız” dedi.

 

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediyesi 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli ve belediye meclis üyesi adayları Kdz. Ereğli Kemerliler Derneği’ni ziyaret etti. Burada mahalle sakinleri ile sohbet eden Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem belediye başkanlarından Murat Sesli, ekibiyle birlikte ilçeye hizmet etmek için yola çıktıklarını söyledi. Göreve geldiklerinde hiç kimsenin ekmeği ile oynamayacaklarını ifade eden Sesli “2007-2009 yılları arasında belediye başkanı olduğumda kimseyi işten çıkartmadık. 31 Mart’ta göreve geldiğimizde yine kimsenin ekmeği ile oynamayacağız. Ben ticaretle uğraşıyorum.

Benim yanımda 40 tane adam çalışıyor. Kasıtlı olarak kimsenin ekmeği ile oynamam. Bir kişinin ekmeği ile oynamak demek onun ailesinin, çoluğunun çocuğunun rıskı ile oynamak demek. Birisi bir yerde çalışmıyorsa yerini değiştirirsin ama işten çıkartma olmaz. Çalışmayacak insan yoktur, çalıştırmadığınız personel vardır.” Dedi.

Kdz. Ereğli Kemerliler Derneği yöneticileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Sesli ve ekibine çıktıkları yolda başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.