Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 16°C
Çar 17°C

Sesli ve ekibi Kaymakam Yapıcı’yı ziyaret etti 

Sesli ve ekibi Kaymakam Yapıcı’yı ziyaret etti 
22 Şubat 2024 20:33
79
A+
A-

Sesli ve ekibi Kaymakam Yapıcı’yı ziyaret etti 

İyi Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İyi Parti İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Evrim Balbaloğlu ve Belediye Meclis Üyeleri Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret etti.

İyi Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Evrim Balbaloğlu ve Belediye Meclis Üyeleri Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı ziyaret ederek, saha çalışmaları hakkında bilgi vererek, meclis üyelerini tanıttı.

Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, Kaymakam Yapıcı’ya güzel ağırlamalarından dolayı teşekkür ederek, saha çalışmaları hakkında Yapıcı’yı bilgilendirdi.

Sesli şöyle konuştu; “Güçlü, halkın içinden bir ekip oluşturduk. Meclis üyesi adaylarımızın hepsi birbirinden değerli. Saha da çok güzel bir teveccüh var. Bu teveccühe inşallah hizmetlerimizle ekip olarak karşılık vereceğiz. ”

 

Ziyarette konuşan İyi Parti Kdz. Ereğli 1. Sıra Adayı Evrim Balbaloğlu, Genel başkanlarının kadın olmasının meclis listelerine yansıdığını belirtti. Liste de 11 tane kadının olduğunu ve sahada çok güzel tepkiler aldıklarını belirtti. Balbaloğlu konuşmasında, “Başkanlarımızla, ekibimizle, Ereğli’mize gönülden hizmet için yola çıktık. Murat başkanımın çok güzel projeleri var. İnşallah elbirliği ile tek tek projelerimizi hayata geçireceğiz. Ereğli’yi hak ettiği hizmete kavuşturacağız. Bizleri ağırladığınız çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Kaymakam Mehmet Yapıcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sesli ve ekibine başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.