Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Sesli’den plajlar bölgesine muhteşem proje

Sesli’den plajlar bölgesine muhteşem proje
7 Mart 2024 20:50 | Son Güncellenme: 8 Mart 2024 15:38
41
A+
A-

Sesli’den plajlar bölgesine muhteşem proje

 

Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli Ereğli-Alaplı arasında kalan alana içerisinde her türlü ihtiyacın karşılanacağı konaklamalı plaj, karavan kamp alanı ve engelsiz plaj projesini açıkladı.

 

Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, ilçede turizmi canlandıracak önemli bir projeyi daha açıkladı. Sesli Kdz. Ereğli-Alaplı arasında kalan alana yapılacak proje hakkında şu bilgilere yer verdi: “Karadeniz Ereğli’de turizmin gerçek anlamda canlandırılması için Batı Karadeniz Bölgesi’nde hiç olmayan bir projeyi hayata geçiriyoruz. Kdz. Ereğli-Alaplı arasındaki bölgede karayolunu deniz tarafına doğru uzatarak 300 araçlık otopark yapıyoruz. Otoparkların altına 120 adet 1+1, 45 metre kare taş evler yapıyoruz. 12 ay kesin hizmet verecek taş evlerde 5 yıldızlı otel konforunu planlıyoruz. Proje kapsamında 3 adet kafeterya 2 adet restoranı hizmete açacağız. Konaklama dışında plaja gelen vatandaşlarımız için bebek odası, soyunma kabinleri, duşlar, WC’ler yapıyoruz. Cankurtaranları ve sağlık personeli ile bölgenin en güvenli plajını oluşturmayı hedefliyoruz. Proje kapsamında bölgeye başta plaj voleybolu olmak üzere farklı sporların yapılabileceği alanlarda yapıyoruz.

Aynı bölgede engelli vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir şekilde denize girebilecekleri, güneşlenip dinlenebilecekleri bir Engelli Plajı yapıyoruz. 7’den 70’e herkesin faydalanabileceği plajlar projemiz Türkiye’de örnek olacak şekilde tasarlandı.

Bu projeyle entegre olarak 10. Kilometreye de karavan kamp alanı yapıyoruz. Karavan parkının hemen karşısındaki alana 250 araçlık açık otopark ve yayaların güvenli geçişini sağlamak için üst geçit yapıyoruz.

Sevgili hemşerilerim size söz veriyorum: Kdz. Ereğli hayata geçireceğimiz projelerle gerçek anlamda bir turizm kenti olacak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.