Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

SEZER’İN MERAKLA BEKLENEN PROJELERİ CUMARTESİ AÇIKLANIYOR

SEZER’İN MERAKLA BEKLENEN PROJELERİ CUMARTESİ AÇIKLANIYOR
7 Mart 2024 19:30
102
A+
A-

 

31 Mart seçimlerine az bir zaman kala Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer günden güne hızını arttırmaya devam ediyor.

Adaylığının ilk gününden itibaren Seçim çalışmaları kapsamında mahalle, esnaf, STK, kurum ve kuruluş ziyaretlerini, sistemli bir şekilde gerçekleştiren Sezer, günden güne ivme kazanıyor.

 

ÖREN SEZER İLE COŞTU

Dün akşam Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’un da katıldığı Ören Halk Buluşması’nda Sezer ve ekibi coşkuyla karşılandı. Milletvekili Bozkurt’un yaptığı açıklamalarla halkın Sezer’e olan desteği arttı.

Milletvekili Bozkurt’un, “Ören’e biz Doğalgazı getirtmiyormuşuz. Belediye Başkanı Posbıyık size öyle söylemiş. Bizim engel olduğumuzu söylemiş. Biz başından beri Doğalgazı getirtmek için elimizden geleni yaptık. Bakanlarımızla görüştük. Madem Posbıyık buraya Doğalgazı Ören’e getirtmek istiyor. Neden imarda Ören’e yer vermedi. Posbıyık oy almak ve günü kurtarmak için bunları söylüyor. Sözümüz Söz! Ören bizimle Doğalgaza kavuşacak.” sözleri üzerine halk 31 Mart sonrası “Başkan Sezer!” sloganları attı.

SEZER’İN MERAKLA BEKLENEN PROJELERİ CUMARTESİ AÇIKLANIYOR

Kamuoyu tarafından merakla beklenen ve Sezer’e karşı “Daha ortada bir projesi bile yok.” diye seçmenlere söylemlerde bulunan diğer belediye başkan adaylarına cevap olarak Sezer, Cumartesi Günü Saat 14.00’te Büyük Anadolu Hotel’de halka açık olarak yapacağı “Proje Tanıtım Toplantısı’ında” Kdz.Ereğli’nin yüzünü değiştirecek projelerini açıklayacağını söyledi.

SEZER TRAFİK SORUNUNU BİTİRECEĞİZ

Bugün saat 13.30’da Merkez İşhanı’nda bulunan Kdz.Ereğli Taksiciler Derneği’ni ziyaret eden Sezer, Dernek Başkanı Mustafa Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ziyarette bulundu.

Ziyaretinde Ereğli’deki taksicilerin sorunlarını, burada yaşayan, takip eden biri olarak bildiğini ve 1 Nisan’da belediyeye geldiğinde bu sorunları çözmek için ellerinden gelen her gayreti göstereceklerini söyledi.

Ayrıca Ereğli’nin başlıca sorunlarından biri olan trafik konusunu da ele alan Belediye Başkan Adayı Sezer, bu sorunun çözümü hakkında reel projelerinin olduğunu belirtti. Milletvekili Saffet Bozkurt’un Çevre Yolu müjdesi verdiğini hatırlatan Sezer, trafiğin çevre yolunun yapılmasından sonra rahat nefes almaya başlayacağını ve yapacakları trafik düzenlemeleri ve otoparklarla da trafik sorununun ortadan kalkacağı konusunda teminat verdi.

Sezer son olarak Dernek Başkanı Yavuz’a,” Biz her kapıyı çaldığımızda sevgi ve hoşgörü içerisinde karşılanıyorsak, sizlerde belediye kapısını çaldığınızda o şekil karşılanacaksınız. Sevgi ve hoşgörünün olduğu yerde hiçbir şey çözümsüz kalmaz.” dedi.

PAZAR ESNAFI İBRAHİM SEZER’İ BEKLİYOR

Bugün öğleden sonra çarşı pazarcısını ve esnafını ziyaret eden Sezer, esnafların sorunlarını dinledi ve projelerinden bahsetti. Pazarcı esnafı, Sezer’in farklı bir anlayış ve hizmet getireceğine inanarak desteklerini dile getirdi.

SEÇİMDEN SEÇİME GÖRÜR OLDUK

İbrahim Sezer’in başkan olmasıyla Ereğli’nin farklı anlayışa ve hizmete kavuşacağına inandıklarını dile getiren pazarcı esnafı, satış yaptıkları alanın çarpık bir düzende olduğu, çatılarının aktığı ve Kapalı Pazar alanındaki kapıların dar olduğu, mevcut belediyenin yüzünü seçimden seçime gördükleri şeklinde Sezer’e şikayetlerini dile getirdiler.

Sezer, “Biz proje adamıyız. Sizlerle birlikte size yakışan en güzel alanı yapacağız. Pazar esnaflığının ne kadar zor bir meslek olduğunu bilirim. Açık alanlarda karda kışta, sıcakta satış yapmak zordur bilirim. Sizler alın teri ile ekmeğini çıkaran, ekmeğini eve götürmeye çalışanlarsınız. Sizler satış noktası olarak en güzel yeri hak ediyorsunuz.” sözleri sonrası projelerinden bahsetti.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.