Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 19°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Allah’ın İzni İle MHP İşi Bitirdi.

Allah’ın İzni İle MHP İşi Bitirdi.
13 Mayıs 2023 21:30
329
A+
A-

Kalabalığın ucu bucağı görünmedi… MHP işi bitirdi…

MHP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen mehter ekibi eşliğindeki yürüyüşe binlerce kişi katıldı. Kdz. Ereğli’de MHP tarihinde ilk kez böyle bir kalabalık bir araya gelirken vatandaşlar “MHP işi bitirmiş, milletvekilliği hayırlı olsun” yorumları yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından Mehter takımı eşliğinde sahil bandında binlerce kişinin katılımı ile yürüyüş düzenledi. MHP teşkilatları ve partililer önce yüzlerce araçla konvoy eşliğinde şehir turu attı. Konvoy sırasında şehrin neredeyse tamamında trafik zaman zaman tıkandı. Daha sonra Kdz. Ereğli sahilinde toplanan kalabalık Milletvekili adayları Murat Kotra, Bayram Bozkurt, Özlem Taşkın, Engin Sunat ve Semih Aydın’ı sevgi gösterisi ve tezahüratlarla karşıladı. Kalabalık daha sonra mehter takımı ile birlikte Amfi Tiyatro önüne kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında Kdz. Ereğli Ülkü Ocakları’na üye gençler dev Türk Bayrağı ve MHP bayrağı açarak sloganlar attı.

Amfi Tiyatroda toplanan kalabalığa mehter ekibi çeşitli marşlarla konser verdi. Burada partililere ve vatandaşlara seslenen MHP Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Murat Kotra, seçim sürecinde canla başla çalışan partisinin il, ilçe belde yöneticileri, ülkü ocakları başkan ve yöneticileri ile tüm partililere teşekkür etti. Kotra seçimleri Cumhur ittifakının açık ara kazanacağını belirterek şunları söyledi: “Şimdi bu kalabalığı görmüşken, tabi seçim sonrası da yapacağız. Benim omuzlarımda çok büyük bir yük var. O yüzden bir iki kelam etmek istiyorum; seçim süreci boyunca benim milletvekili ve arkadaşlarımızın milletvekili seçilebilmesi için her türlü çabayı gösteren başta Zonguldak’ımızın çok kıymetli il başkanı olmak üzere, il yönetimimize, 8 ilçe başkanımıza, 17 belde başkanımızı, köy temsilcilerimize, mahalle temsilcilerimize, il ilçe ve belde yönetim kurulu üyelerime, olmazsa olmazımız, her şeyimiz, göz bebeğimiz ülkü ocaklarımızın çok değerli il başkanı yönetimi ve ülkü ocaklarımızın çok kıymetli ilçe başkanları ve ilçe yönetimleri olmak üzere, ‘önce ülkem ve milletim’ diyen ‘sonra partim ve ben’ anlayışı ile hareket eden Milliyetçi, ülkücü hareketin bütün mensuplarına, çok değerli Zonguldaklı hemşerilerime hakikaten ben ve diğer milletvekili adayı kardeşlerim adına da söylüyorum ‘Allah hepinizden razı olsun.’ Bizim sizde bir hakkımız yok ama sizin bizde çok hakkınız var. Hakkınızı helal edin. Allah nasip ederse yarın sabah hepimiz gideceğiz, görevimizi yerine getireceğiz. İrade gereğini yapacak. Ben inanıyorum ki sizler yarın sabah o perdeyi çektiğiniz zaman bir Cenab-ı Allah, birde sizin vicdanınız ile beraber orada yalnız kalacaksınız. En başından itibaren söylüyoruz, önünüze 2 tane liste gelecek. Birincisi Cumhurbaşkanlığı listesi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sizlerden destek istiyoruz. Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin en güçlü bir şekilde sayısal oranda temsil edilebilmesi için çok yüksek bir oy potansiyeli ile sayısal oranda da mecliste temsil edilebilmesi için Milletvekilliğinde de Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Devlet Bahçeli’nin partisidir. Şerefli 3 hilalin altına mührü vuracağız. Öyle bir vuracağız ki bundan sonra Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Önce Ülkem ve Milletim diyenler Cumhur ittifakı ile birlikte Allah’ın izni ile Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile kazandığımız hiçbir şeyi kaybetmediğimiz gibi artık Türkiye önünde hiçbir şey durdurulamayacak bir ülke haline gelecek. Pazar günü anneler günü, Cenab-ı Allah evlatlarınızla, torunlarınızla anneler gününüzün daha nice uzun yıllar kutlamayı nasip etsin. Tüm annelerin anneler gününü kutluyor, hepsinin ellerinden öpüyoruz. Pazartesi günü sonuçlar açıklandığında da Allah’ın izni ile hep beraber Ankara’ya gidiyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.