Dolar 32,3679
Euro 35,1021
Altın 2.325,03
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 25°C

BOZKURT, BİZZAT TAKİP EDİYOR

BOZKURT, BİZZAT TAKİP EDİYOR
29 Aralık 2020 00:36
445
A+
A-

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, İlçeye bağlı Üveyikli Köyü ile Ormanlı Beldesinde devam eden alt ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

ÜVEYİKLİ KÖYÜ’NDE SU BORULARI DEĞİŞİYOR

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, beraberinde Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğitoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Eroğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Temel Engin ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özcan ile birlikte; ilk olarak İlçeye bağlı Üveyikli Köyü’nde su borularının değiştirilmesine yönelik yapılan çalışmalarda gelinen son aşamayı yerinde gördü. Üveyikli Köyü Muhtarı Yaşar Özcan’ın da hazır bulunduğu incelemede, yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; köydeki su borularından randıman alınamadığı için boruların değişim işlemine başlandığını söyledi.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak köy sakinlerinin mağduriyetlerinin giderileceğini ifade eden Bozkurt, önemli katkılarından dolayı Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür etti. Köy Muhtarı Yaşar Özcan da köyünde başlayan çalışmada emeği geçen herkese şahsı ve köy sakinleri adına teşekkür etti.

ORMANLI’DA HUMMALI ÇALIŞMA

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, bir diğer incelemesini de Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Sezer ile birlikte Ormanlı Beldesinde yaptı.

Ormanlı Belediyesi tarafından bir süre önce belde merkezindeki cadde ve sokaklarda başlatılan su ve kanalizasyon hatları ile kilit parke yenileme çalışmalarını, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ile birlikte yerinde takip eden Bozkurt ile Sezer; çalışmalar tamamlandığında Ormanlı’nın daha güzel bir görünüme kavuşacağını ifade ettiler.

Beldede başlattıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Başol, 3 bin 400 metrekare kilit parke çalışması yapılacağını, bunun yanında eskiyen kanalizasyon ve su hatlarının da tamamen yenileneceğini ifade ederek;

İlçe Başkanı Bozkurt ve Yardımcısı Sezer’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bozkurt da beldeler ve köylerde ikamet eden vatandaşlarla birlikte tüm ilçe halkının her şeyin en iyisine lâyık olduğunu vurgulayarak; Ormanlı’ya hizmetlerinden dolayı Başol’a teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.