Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 17°C
Per 18°C

Çakır: “Sorunları çözecek enerjimiz ve tecrübemiz var”

Çakır: “Sorunları çözecek enerjimiz ve tecrübemiz var”
5 Aralık 2023 18:34
195
A+
A-

Çakır: “Sorunları çözecek enerjimiz ve tecrübemiz var”

Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan aday adayı Mehmet Fatih Çakır; “Ereğli’nin tüm sorunlarına vakıfız. Bunları çözecek enerjimiz, birikimimiz ve tecrübemiz var. Doğup büyüdüğümüz şehir Ereğli’mize hizmet etmek istiyoruz. Mevla’m hakkımızda hayırlısını versin” dedi.

#AK Parti #Fatih Çakır #Tecrübe

Çakır: “Sorunları çözecek enerjimiz ve tecrübemiz var”

Yerel yönetimlerin belirleneceği 2024 Türkiye yerel seçimleri, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesine AK Parti’den belediye başkanı aday adayı olan Mehmet Fatih Çakır, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdürdü. Çakır, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karadeniz Ereğli Şubesi ile Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na gitti.

 

YENİ YÜZYIL VURGUSU!

MÜSİAD Şubesi ziyaretinde konuşan Çakır, Ereğli’nin de yeni yüzyıla hazırlanması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

“Şehri birlikte yönetme parolası ile çıktığımız bu yolda, köşe taşlarından bir tanesi de mutlaka MÜSİAD olacaktır. Şehrin ekonomik kalkınmasında iş insanlarımız yadsınamaz değere sahiptir. Bu anlamda biz MÜSİAD’ı ve üyelerini önemsiyoruz. Bende bir MÜSİAD üyesi olarak bunu ifade etmek istiyorum. Yapılacaklar belli. Türkiye’nin yeni yüzyılı olduğu gibi Ereğli’mizin de yeni yüzyıla hazırlanması lazım. Bundan öncekileri bu dönemde bırakıp önümüze bakıp Ereğli’mizi yeni yüzyıla hazırlamamız lazım. Eksiklerimizi hep birlikte istişare ile gidermek lazım.”

GÜLBAY: DURAKLAMA DÖNEMİNDEYİZ

MÜSİAD Şube Başkanı Kemal Gülbay ise Çakır’a başarı temennisinde bulunarak, “çıktığınız bu yolda Rabbim muvaffakiyet eylesin. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Ereğli’nin tüm sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti gözetmeden birliktelik olarak başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum. Bir süredir duraklama dönemindeyiz. Ereğli, umarım yıllar sonra bir ivme kazanır. İnşallah bu ivmenin bir parçası da siz olursunuz” diye konuştu.

“DOĞUP BÜYÜDÜĞÜMÜZ ŞEHİR EREĞLİ’MİZE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ”

Belediye Başkan Aday Adayı Çakır, günün ikinci ziyaretini gerçekleştirdiği Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda yaptığı konuşmada ise doğup büyüdüğü Ereğli’nin sorunlarına vakıf olduğunu vurguladı. Çakır, “şoför esnafı Ereğli’mizin olmazsa olmazıdır. Bu şehri gerçekten birlikte yönetmeyi düşündüğümüz sivil toplum kuruluşudur. Bölgede çok ciddi bir ağırlığı olan bir Odadır. Bu yüzden, aday adaylık sürecinde kendilerini ziyaret etmek istedim.

Şehri tanıyoruz. Yaptığımız görevler neticesinde Ereğli’nin tüm sorunlarına vakıfız. Bunları çözecek enerjimiz, birikimimiz ve tecrübemiz var. Doğup büyüdüğümüz şehir Ereğli’mize hizmet etmek istiyoruz. Mevla’m hakkımızda hayırlısını versin” ifadelerini kullandı.

CİVELEK: BAŞARILI İŞLER YAPTIĞINIZA ŞAHİDİZ

Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Civelek de “çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Zaten bu işin erbabısınız. Senelerdir AK Parti’ye gönül vermiş ve başarılı işler yaptığınıza şahidiz. İnşallah bu görevinizin tamamını da getirirsiniz. Bu medeni cesarettir, sizi tebrik ediyorum. Başkan olmak öyle kolay değildir. Allah yolunu açık etsin başkanım” şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.